Focus COVID-19
Focus Nutritie si sport
Multe boli cronice, conectate cu consumul de alimente inflamatorii
Știri și sfaturi în nutriție Multe boli cronice, conectate cu consumul de alimente inflamatorii Nu este un secret că alimentația poate să aibă efecte pozitive sau negative...
Citește mai mult
Aportul adecvat de Omega 3 poate prelungi viața
Știri și sfaturi în nutriție Aportul adecvat de Omega 3 poate prelungi viața Persoanele cu niveluri mai ridicate de EPA și DHA din Omega 3 în sânge...
Citește mai mult
Ce alimente cresc riscul cardiovascular la vârsta a doua?
Știri și sfaturi în nutriție Ce alimente cresc riscul cardiovascular la vârsta a doua? Produsele de cofetărie și băuturile dulci din comerț sunt corelate cu un risc...
Citește mai mult
Consumul de ciuperci scade riscul de cancer?
Știri și sfaturi în nutriție Consumul de ciuperci scade riscul de cancer? Un consum mai mare de ciuperci este asociat cu un risc mai scăzut de cancer,...
Citește mai mult
Bei prea multă apă? Iată cum îți este afectat organismul
Știri și sfaturi în nutriție Bei prea multă apă? Iată cum îți este afectat organismul Sosirea verii și zilele mai lungi vin la pachet cu îndemnul de a bea mai...
Citește mai mult
Ce alimente îți răpesc energia?
Știri și sfaturi în nutriție Ce alimente îți răpesc energia? Mâncarea te poate face să te simți energic și plin de viață sau, dimpotrivă,...
Citește mai mult
Cum gătești ouăle pentru a le păstra toate valorile nutritive?
Știri și sfaturi în nutriție Cum gătești ouăle pentru a le păstra toate valorile nutritive? Ouăle sunt un aliment accesibil, dar înzestrate cu calități extrem de...
Citește mai mult
Postul lichid poate fi util înainte de a începe o dietă
Știri și sfaturi în nutriție Postul lichid poate fi util înainte de a începe o dietă Persoanele sfătuite de medic să înceapă o cură de slăbire pot face mai...
Citește mai mult
Cum îmbunătățești circulația sângelui cu ajutorul alimentației?
Știri și sfaturi în nutriție Cum îmbunătățești circulația sângelui cu ajutorul alimentației? Sângele este o componentă vitală a organismului uman. Acesta transportă...
Citește mai mult
Consumul de pește, benefic pentru persoanele cu boli cardiovasculare [studiu]
Știri și sfaturi în nutriție Consumul de pește, benefic pentru persoanele cu boli cardiovasculare [studiu] Două porții de pește pe săptămână scad riscul de deces la persoanele cu...
Citește mai mult
Alimente permise în boala de reflux gastroesofagian
Știri și sfaturi în nutriție Alimente permise în boala de reflux gastroesofagian Refluxul gastroesofagian apare atunci când conținutul din stomac urcă,...
Citește mai mult
Legumele verzi îmbunătățesc funcția musculară [studiu]
Știri și sfaturi în nutriție Legumele verzi îmbunătățesc funcția musculară [studiu] Persoanele care mănâncă des legume verzi frunzoase au o funcție musculară...
Citește mai mult
Încarcă mai multe