Recomandat DOC®

Sanatatea si fericirea merg mana in mana. Studiile arata ca atunci cand suntem fericiti, hormonii secretati de organismul nostru reduc stresul, inflamatia si durerea. In sens invers, sanatatea este un factor important al starii noastre de bine, si implicit al nivelului de fericire pe care il resimtim. Nu degeaba “sa fii sanatos” este una dintre cele mai populare urari pentru zilele de nastere si poate cea mai arzatoare dorinta pe care ne-o punem cand marcam inceputul unui nou an.

Sanatatea este mereu pe buzele noastre - insa cati dintre noi depunem cu adevarat eforturi pentru a o pastra, atunci cand ne este bine? Se pare ca starea de sanatate este unul dintre acele elemente ale fericirii noastre pe care o pretuim abia atunci cand este pusa in pericol.

Filosofia Recomandat DOC®

La baza filosofiei DOC.ro sta convingerea ca grija pentru noi insine si pentru cei dragi trebuie sa fie un obicei zilnic. Probemele de sanatate vor fi astfel mai degraba prevenite, fiindca ne-am oferit ragazul de a ne darui in fiecare clipa atentia pe care o meritam. Medicina de astazi este mai puternica decat a fost vreodata si accesul la informatie mai liber decat am visat. Avem la indemana carti, studii, experti care ne raspund la intrebari, totul la o atingere de buton. Este in puterea noastra sa folosim aceste avantaje mereu, pentru a ne bucura de sanatatea noastra si a celor dragi.

Secretul se ascunde, asadar, in alegerile noastre de zi cu zi. Acesta este motivul pentru care am creat “Recomandat DOC®”, un vot de incredere care insoteste produse si servicii de calitate confirmata, pe care le consideram valoroase pentru sanatatea si starea ta de bine. Iti punem la dispozitie cunostintele unei intregi echipe de Experti, pentru a te asigura ca faci alegerile potrivite.

 

Valorile Recomandat DOC®

Valorile care ne ghideaza activitatea pornesc din grija noastra fata de oameni. In spatele medicilor si a specialistilor care iti pun la dispozitie expertiza lor in domeniu, se afla oameni care isi doresc sa impartaseasca din secretele unei vieti sanatoase si echilibrate, in care pastrarea sanatatii este cea mai importanta grija.

     ✔ Accesul la informatie acreditata: credem ca este esential ca toti membrii Comunitatii DOC sa beneficieze de informatie de calitate, corecta si completa, acreditata de catre Experti in domeniu: medici si specialisti. Ne asiguram astfel ca informatiile pe care va bazati alegerile sunt verificate si certificate.

     ✔ Accentul pus pe tehnologie si inovatie: solutiile oferite de medicina moderna sunt puse in prim-plan intr-un proces consistent de evaluare care analizeaza calitatea sursei, tehnologiile utilizate, studiile si cercetarile ce stau la baza produselor si serviciilor.

     ✔ Impactul asupra calitatii vietii: ne dorim ca solutiile oferite sa asigure beneficii reale consumatorilor. Produsele si serviciile Recomandat DOC® aduc valoare adaugata in segmentul lor de piata printr- o serie de calitati aparte si de multe ori unice.

     ✔ Eficienta si siguranta: in urma procesului complex de evaluare ne asiguram ca produsele si serviciile selectate nu pun in pericol sanatatea sau starea de bine a consumatorilor. De asemenea, validam eficienta lor conform recomandarilor de utilizare si administrare.

 

Produsele si serviciile Recomandat DOC®​

Toate produsele si serviciile ce poarta marcajul “Recomandat DOC®​”, indiferent de provenienta, sunt supuse aceluiasi proces de analiza si evaluare, in urma caruia sunt selectate doar cele ce respecta criteriile de calitate exceptionala. Procesul standardizat de analiza este unul continuu si complex, produsele fiind evaluate si reevaluate la intervale regulate, pentru a se asigura conformitatea lor cu normele stabilite.

Se iau intotdeauna in considerare:

     ✔ analiza structurala si de eficacitate a produselor si serviciilor

     ✔ evaluarea calitativa si validarea beneficiilor prin procese de analiza si testare

     ✔ masurarea indicatorilor de performanta competitiva ai fiecarui produs sau serviciu in parte

 

Marcajul “Recomandat DOC®​” este semnat de catre Dr. Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, in urma recomandarilor primite de la echipele multidisciplinare de experti alaturi de care lucram pentru selectia riguroasa a produselor. Din echipele de evaluare fac parte medici de exceptie si specialisti cu studii acreditate si zeci de ani de experienta in domeniu.

 

 

Procesul de evaluare si selectie a produselor Recomandat DOC®

Suntem permanent informati cu privire la noutatile din domeniu si ne bazam selectiile pe cele mai noi studii si cercetari, pentru ca solutiile oferite sa fie de actualitate. Din portofoliul Recomandat DOC® fac parte doar produse recunoscute pentru performanta lor, de cea mai inalta calitate, selectate pe baza cerintelor stricte referitoare la:

     ✔ Siguranta

     ✔ Puritate

     ✔ Farmacologie

     ✔ Biodisponibilitate

     ✔ Dovada stiintifica a formulei

     ✔ Eficienta dovedita

     ✔ Originea ingredientelor

     ✔ Tehnologia de productie

     ✔ Grija fata de mediu

     ✔ Certificarea calitatii

Reusim astfel sa iti oferim produse extraordinare, a caror calitate este validata deseori si de organizatii internationale ce premiaza produse sau dispozitive medicale pentru calitate, inovatie si rezultate dovedite. Suplimentele, nutraceuticele si alimentele functionale Recomandat DOC® sunt produse cu formule unice, de calitate superioara, cu biodisponibilitate crescuta.

 

Procesul de evaluare si selectie a serviciilor Recomandat DOC®

Serviciile Recomandat DOC® au rolul de a iti imbunatati calitatea vietii prin accesul la investigatii medicale, consultatii de specialitate, tratamente inovative, toate in concordanta cu cele mai noi si eficiente directii din medicina. Ne asiguram permanent ca furnizorii de servicii medicale pe care ii recomandam sunt lideri de piata, cu expertiza si rezultate dovedite, si o garantie a calitatii mentinuta la standarde inalte de-a lungul timpului.

Ne dorim sa iti aducem la indemana si servicii medicale care te pot ajuta sa previi sau sa tratezi probleme grave de sanatate, precum testarile genetice, un instrument exceptional pe care il consideram esential. Credem ca dreptul fiecareuia dintre noi la sanatate se traduce si prin accesul la cele mai noi tehnologii medicale, ce pot facilita buna ingrijire in cazul unei afectiuni. Meriti sa beneficiezi de descoperirile medicinei moderne atat in prevenirea bolilor, in diagnosticarea precoce, cat si in personalizarea unui protocol de tratament,, marele avantaj al solutiilor din zilele noastre este ca pot fi adaptate nevoilor tale specifice, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.