Dr. Raluca Hera

Dr. Raluca Hera este Medic Primar Obstetrica Ginecologie (2002 | UMF Carol Davila Bucuresti) și Doctor în Științe Medicale (2000 | TU Munchen, Germania).  
A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carola Davila din București în 1992 și a început activitatea medicală în cadrul Clinicii Obstetrica Ginecologie a Spitalului Clinic Dr I Cantacuzino Bucuresti (1992) unde și-a efectuat specializarea în domeniul obstetrica-ginecologie. Dr. Raluca Hera a activat și ca asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, timp de 10 ani.

În prezent, Dr. Raluca Hera își continuă activitatea medicală și de cercetare in domeniul ginecologiei anti-aging, in completarea conceptului holistic de imbatranire naturala si sanatoasa, a carei promotor este de peste 15 ani. In acest spirit, ea este fondatoarea si creatoarea unei linii de cosmetice organice anti-aging (2013).
 

Articole expert

Sarcină

Micronutrienți esențiali în sarcină și în alăptare

Nevoile de macro și micronutrienți în timpul sarcinii și alăptării...

Citeşte mai mult
Sarcină

Ce alte suplimente te ajută în sarcină, pe lângă acidul folic

Acidul folic este esențial în lunile de sarcină, pentru dezvoltarea...

Citeşte mai mult
Sarcină

Sexul în sarcină. Când este permis și când este interzis

Sexul in sarcina * sex in timpul sarcinii * cand ai voie sa faci sex daca...

Citeşte mai mult
Expertul DOC în sănătatea femeii

Infecțiile tractului genital: cauze, simptome, tratament

Termenul de vaginită descrie un spectru mai larg de afecțiuni ale tractului...

Citeşte mai mult
Sexualitate

Ejacularea precoce, o problemă medicală complexă

Statisticile arată că unul din 3 bărbați se confruntă cu ejacularea prematură...

Citeşte mai mult
Afecțiunile ginecologice: cauze, simptome, tratament

Menoragia: cauze, simptome și tratament

Menoragia este termenul medical folosit pentru a descrie un ciclu menstrual...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.