Dr. Raluca Hera

Dr. Raluca Hera este Medic Primar Obstetrica Ginecologie (2002 | UMF Carol Davila Bucuresti) și Doctor în Științe Medicale (2000 | TU Munchen, Germania).  
A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carola Davila din București în 1992 și a început activitatea medicală în cadrul Clinicii Obstetrica Ginecologie a Spitalului Clinic Dr I Cantacuzino Bucuresti (1992) unde și-a efectuat specializarea în domeniul obstetrica-ginecologie. Dr. Raluca Hera a activat și ca asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, timp de 10 ani.

În prezent, Dr. Raluca Hera își continuă activitatea medicală și de cercetare in domeniul ginecologiei anti-aging, in completarea conceptului holistic de imbatranire naturala si sanatoasa, a carei promotor este de peste 15 ani. In acest spirit, ea este fondatoarea si creatoarea unei linii de cosmetice organice anti-aging (2013).
 

Articole expert

Sănătatea mamei

Scurt ghid de recuperare postpartum

Deși fiecare femeie trece printr-un proces unic de recuperare, sunt câteva...

Citeşte mai mult
Expertul DOC în sănătatea femeii

De ce ai două menstruații într-o singură lună?

Modificările ocazionale ale ciclului menstrual nu sunt neobișnuite și sunt...

Citeşte mai mult
Sport

Exercițiile Kegel: bune pentru sănătate, dar și pentru viața intimă

Tehnica Kegel reprezintă o serie de exerciții simple de încordare...

Citeşte mai mult
Noutăți în menopauză

Care este legătura dintre menopauză și declinul cognitiv? [studiu]

Dacă este mai probabil să uiți lucruri mărunte de zi cu zi sau dacă ai...

Citeşte mai mult
Alăptare și diversificare

Mastita: cauze, simptome și tratament

Mastita este o inflamație a țesutului mamar care implică uneori, o infecție....

Citeşte mai mult
Alăptare și diversificare

De ce alăptarea îmbunătățește imunitatea bebelușilor?

Deși s-a dovedit că alăptarea are multe beneficii pentru bebeluș, cercetări...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.