Dr. Raluca Hera

Dr. Raluca Hera este Medic Primar Obstetrica Ginecologie (2002 | UMF Carol Davila Bucuresti) și Doctor în Științe Medicale (2000 | TU Munchen, Germania).  
A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carola Davila din București în 1992 și a început activitatea medicală în cadrul Clinicii Obstetrica Ginecologie a Spitalului Clinic Dr I Cantacuzino Bucuresti (1992) unde și-a efectuat specializarea în domeniul obstetrica-ginecologie. Dr. Raluca Hera a activat și ca asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, timp de 10 ani.

În prezent, Dr. Raluca Hera își continuă activitatea medicală și de cercetare in domeniul ginecologiei anti-aging, in completarea conceptului holistic de imbatranire naturala si sanatoasa, a carei promotor este de peste 15 ani. In acest spirit, ea este fondatoarea si creatoarea unei linii de cosmetice organice anti-aging (2013).
 

Articole expert

Afecțiunile ginecologice: cauze, simptome, tratament

Leucoreea: de ce apare și de câte feluri este

Scurgere vaginală albicioasă, gălbuie sau verzuie, leucoreea poate fi normală,...

Citeşte mai mult
Sarcină

Câte kilograme ar trebui să acumulezi în sarcină?

Multe femei consideră că, în timpul sarcinii, e normal să mânânce...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

O singură doză de vaccin anti-HPV oferă protecție împotriva cancerului... ...

Un nou studiu arată că o doză de vaccin HPV poate preveni infecția cu acest...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

Infecţiile urinare, diagnosticate cu ajutorul telefonului mobil

Un grup de ingineri biologi de la Univesitatea din Bath a creat un nou...

Citeşte mai mult
Sănătatea bebelușului

Sfaturi pentru siguranța celor mici acasă

Nimic nu te poate pregăti pentru sosirea primului tău copil, asta e sigur....

Citeşte mai mult
Medicină

8 mituri despre endometrioză

În ciuda creșterii conștientizării și gestionării acestei boli, unele...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.