Dr. Raluca Hera

Dr. Raluca Hera este Medic Primar Obstetrica Ginecologie (2002 | UMF Carol Davila Bucuresti) și Doctor în Științe Medicale (2000 | TU Munchen, Germania).  
A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carola Davila din București în 1992 și a început activitatea medicală în cadrul Clinicii Obstetrica Ginecologie a Spitalului Clinic Dr I Cantacuzino Bucuresti (1992) unde și-a efectuat specializarea în domeniul obstetrica-ginecologie. Dr. Raluca Hera a activat și ca asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, timp de 10 ani.

În prezent, Dr. Raluca Hera își continuă activitatea medicală și de cercetare in domeniul ginecologiei anti-aging, in completarea conceptului holistic de imbatranire naturala si sanatoasa, a carei promotor este de peste 15 ani. In acest spirit, ea este fondatoarea si creatoarea unei linii de cosmetice organice anti-aging (2013).
 

Articole expert

Sănătatea mamei

Infecția urinară: cum o previi în timpul sarcinii?

Infecțiile urinare pot să apară în cele nouă luni de sarcină pentru...

Citeşte mai mult
Medicină

Bărbații necircumciși - la ce riscuri se expun?

Deși circumcizia se practică mai ales din motive culturale sau religioase,...

Citeşte mai mult
Expertul DOC în infertilitate

Sunt eficiente testele de fertilitate masculină efectuate acasă?

Testele de fertilitate masculină efectuate la domiciliu măsoară cantitatea...

Citeşte mai mult
Sarcină

Acizii grași Omega-3, eficienți în sarcină: dezvoltă atenția copiilor

Dezvoltarea creierului are loc mai ales în timpul sarcinii, prin...

Citeşte mai mult
Sexualitate

De ce îți vine să plângi după ce faci sex? 6 cauze posibile

Multe persoane se confruntă cu plânsul după sex sau tristețea post-coitală....

Citeşte mai mult
Sarcină

Sarcina după 35 de ani: riscuri, recomandări, contraindicații

Consilierea și monitorizarea prenatală este cu atât mai importantă...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.