Dr. Raluca Hera

Dr. Raluca Hera este Medic Primar Obstetrica Ginecologie (2002 | UMF Carol Davila Bucuresti) și Doctor în Științe Medicale (2000 | TU Munchen, Germania).  
A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carola Davila din București în 1992 și a început activitatea medicală în cadrul Clinicii Obstetrica Ginecologie a Spitalului Clinic Dr I Cantacuzino Bucuresti (1992) unde și-a efectuat specializarea în domeniul obstetrica-ginecologie. Dr. Raluca Hera a activat și ca asistent universitar in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti, timp de 10 ani.

În prezent, Dr. Raluca Hera își continuă activitatea medicală și de cercetare in domeniul ginecologiei anti-aging, in completarea conceptului holistic de imbatranire naturala si sanatoasa, a carei promotor este de peste 15 ani. In acest spirit, ea este fondatoarea si creatoarea unei linii de cosmetice organice anti-aging (2013).
 

Articole expert

Sarcină

Sarcină: excesul de acid folic, asociat cu modificări în dezvoltarea creierului... ...

Un studiu¹ efectuat pe femele de șoarece gravide a constatat că nivelurile...

Citeşte mai mult
Alăptare și diversificare

Alăptarea face mamele mai fericite? [studiu]

Alăptarea este recomandată deoarece are o serie de beneficii asupra copilului,...

Citeşte mai mult
Coronavirus

Ce impact au simptomele prelungite ale COVID-19 asupra ciclului menstrual? ...

Multe paciente care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 și au avut...

Citeşte mai mult
Alăptare și diversificare

8 probleme întâlnite în alăptare

Dacă te confrunți cu anumite probleme de alăptare, este important să știi...

Citeşte mai mult
Noutăți și sfaturi utile pentru femei

Legarea trompelor uterine: măsuri și riscuri

Legarea trompelor uterine, denumită și sterilizarea trompelor, este cea...

Citeşte mai mult
Sarcină

Sarcina iarna: cum te protejezi si cum iti intaresti imunitatea

În lunile de sarcină, în special iarna, este important să îți...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.