Dr. Laura Ene

Este unul dintre medicii care pune mare preţ pe comunicarea cu pacienții şi îi place să spună că îi ascultă cu inima și îi ajută cu mintea.

În prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, cu licență în Fiziokinetoterapie și studii de psihoterapie. A ales specializarea în nutriție şi diabet din credinţa că stilul de viaţă şi de alimentaţie are un impact major asupra sănătăţii noastre, dar şi ca urmare a unei lupte personale cu kilogramele în plus.

Pentru doamna doctor Ene, pacientii sunt mai mult decat un buletin de analize medicale sau un dosar de internari-externari din spital. Face tot posibilul să comunice eficient cu ei, să îi asculte, să înțeleagă temerile, frustrările ori provocările prin care trec și să le ofere soluții practice care chiar să funcţioneze în viaţa de zi cu zi, nu doar o reţetă de medicamente şi o listă de alimente permise şi interzise.    

Articole expert

Știri și sfaturi în nutriție

Trenduri în materie de nutriție pentru 2021

Mâncarea cultivată local, dietele care pun accentul pe produse vegetale...

Citeşte mai mult
Noutăți în diabet

Numărul bolnavilor de diabet s-a triplat în ultimii 25 de ani

Statistici recente arată că proporția adulților cu diabet diagnosticat...

Citeşte mai mult
Nutriție

Friteuza cu aer cald (air fryer), o modalitate sănătoasă de a găti?

O friteuză cu aer cald (air fryer) este un aparat de bucătărie popular,...

Citeşte mai mult
Nutriție

Pofta de dulce, asociată cu stresul și lipsa de somn

Pofta de dulce poate avea mai multe cauze, precum stresul, lipsa de somn...

Citeşte mai mult
Știri și sfaturi în nutriție

Rețelele de socializare pot contribui la reducerea consumului de carne... ...

Mesajele de pe diversele rețele de socializare care informează despre beneficiile...

Citeşte mai mult
Noutăți și sfaturi utile pentru femei

Ce alimente îmbunătățesc sănătatea femeilor?

Deși mâncatul sănătos ar trebui să fie un deziderat al oricărei persoane,...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.