Dr. Laura Ene

Este unul dintre medicii care pune mare preţ pe comunicarea cu pacienții şi îi place să spună că îi ascultă cu inima și îi ajută cu mintea.

În prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, cu licență în Fiziokinetoterapie și studii de psihoterapie. A ales specializarea în nutriție şi diabet din credinţa că stilul de viaţă şi de alimentaţie are un impact major asupra sănătăţii noastre, dar şi ca urmare a unei lupte personale cu kilogramele în plus.

Pentru doamna doctor Ene, pacientii sunt mai mult decat un buletin de analize medicale sau un dosar de internari-externari din spital. Face tot posibilul să comunice eficient cu ei, să îi asculte, să înțeleagă temerile, frustrările ori provocările prin care trec și să le ofere soluții practice care chiar să funcţioneze în viaţa de zi cu zi, nu doar o reţetă de medicamente şi o listă de alimente permise şi interzise.    

Articole expert

Alimentația copilului

Copiii și adolescenții obezi riscă un infarct la 40 de ani (studiu)

Copiii și adolescenții obezi sunt mai predispuși să aibă un atac de cord,...

Citeşte mai mult
Nutriție

7 beneficii dovedite ale apei de cocos

Apa de cocos a devenit o băutură la modă, pe lângă faptul că este...

Citeşte mai mult
Medicină

Alimente permise și interzise când te doare capul

Unele alimente și băuturi pot fi utile când te doare capul, însă...

Citeşte mai mult
Tratament și opțiuni în diabet

Remedii naturale pentru diabetul de tip 2

Dacă cauți o modalitate de a-ți echilibra în mod natural glicemia,...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

Consumul de pește gras poate reduce episoadele de migrenă

Unele cercetări arată că o dietă mai bogată în pește gras a ajutat...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.