Dr. Laura Ene

Este unul dintre medicii care pune mare preţ pe comunicarea cu pacienții şi îi place să spună că îi ascultă cu inima și îi ajută cu mintea.

În prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, cu licență în Fiziokinetoterapie și studii de psihoterapie. A ales specializarea în nutriție şi diabet din credinţa că stilul de viaţă şi de alimentaţie are un impact major asupra sănătăţii noastre, dar şi ca urmare a unei lupte personale cu kilogramele în plus.

Pentru doamna doctor Ene, pacientii sunt mai mult decat un buletin de analize medicale sau un dosar de internari-externari din spital. Face tot posibilul să comunice eficient cu ei, să îi asculte, să înțeleagă temerile, frustrările ori provocările prin care trec și să le ofere soluții practice care chiar să funcţioneze în viaţa de zi cu zi, nu doar o reţetă de medicamente şi o listă de alimente permise şi interzise.    

Articole expert

Rețete culinare

3 rețete simple cu anghinare

Deși este cunoscută mai ales ca remediu pentru diverse probleme de sănătate,...

Citeşte mai mult
Coronavirus

Noul coronavirus poate da complicații severe în rândul diabeticilor [studiu] ...

Boala declanșată de virusul SARS-CoV-2 afectează fiecare individ într-un...

Citeşte mai mult
Controlul greutății

Dieta ketogenică: ce efecte secundare are și cum le previi

Află pe DOC.ro de ce dieta ketogenică poate da curs tulburărilor gastrointestinale,...

Citeşte mai mult
Nutriție

6 nutrienți esenţiali pentru sănătatea bărbaţilor de peste 50 de ani

După vârsta de 50 de ani, nevoile nutriționale  ale bărbaților...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

O moleculă arde grăsimea și scade rezistența la insulină [studiu]

Un studiu recent a identificat un mic deconectant mitocondrial care...

Citeşte mai mult
Nutriție

Beneficiile consumului de muștar

O linguriță de muștar conține numai 3 calorii, care provin din conținutul...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.