Dr. Roxana Cozubaș

Doamna Doctor Cozubaș a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, este Doctor în Științe Medicale (2019) și Medic Primar (2020). Deși experiența și studiile o recomandă ca medic oftalmolog cu competențe generale, sufletul a îndreptat-o către oftalmologia pediatrică. Acest interes pentru sănătatea celor mici a pornit încă din copilărie, când făcea injecții păpușilor și își propunea să devină medic pediatru.

În timpul liber preferă plimbările lungi, explorarea unor locuri noi și vizionarea la cinematograf a celor mai noi filme. Se relaxează îngrijind plantele de apartament și acvariul cu peștișori aurii, alte două hobbiuri ale sale. Urmează în majoritatea timpului un regim alimentar vegetarian și consideră că un stil de viață sănătos implică echilibru și mișcare zilnică. 

Articole expert

Medicină alternativă

Cum combati sindromul de ochi uscat, in functie de anotimp?

Ce masuri de protectie sa iei zi de zi daca ai sindromul de ochi uscat?

Citeşte mai mult
Medicină

Lacrimile artificiale, eficiente dacă ai ochii obosiți

Cum te ajuta lacrimile artificiale daca ai ochii obositi si uscati?

Citeşte mai mult
Medicină

Iarna purtam ochelari de soare?

Este total gresita ideea conform careia ochelarii de soare se folosesc...

Citeşte mai mult
Medicină

Dieta in sindromul Sjogren

Ce dieta este utila pentru pacientii cu sindromul Sjogren?

Citeşte mai mult
Medicină

Terapii noi pentru sindromul Sjogren

Ce terapii ar putea fi utile in sindromul Sjogren, ce arata noile studii...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.