Dr. Daniel Tutunaru

Dr. Daniel Tutunaru a absolvit Facultatea Medicină Generală U.M.F. “Carol Davila”, Bucureşti în anul 1988, specializându-se ulterior în diagnosticul și tratamentul problemelor de inferitlitate. Are o expertiză de peste 25 de ani în tratarea endometriozei, atât prin tratament chirurgical laparoscopic cât și prin tratament medicamentos.

Competențele sale acoperă mai multe aspecte ale obstetrico-ginecologiei, precum: toxicologie, endoscopie ginecologică, ultrasonografie, histerescopie și medicină materno-fetală.

Dr. Tutunaru susține inovația în medicină nu doar plin aplicarea unor tehnici de actualitate, ci și prin susținerea dezvoltării instrumentelor necesare care să ușureze munca medicilor și să asigure rezultate superioare de diagnostic și tratament. Deține 7 brevete de invenţie certificate de către Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci din România pentru concept precum manipulatorul uterin, dilatatorul parietal și pensa atraumatică.

A participat până în prezent la 10 congrese naționale și simpozioane despre cardiologie și obstetrică-ginecologie și peste 60 de congrese și simpozioane internaționale de obstetrică-ginecologie. A semnat 110 lucrări publicate în cadrul congreselor naționale și internaționale de cardiologie, obstetrică-ginecologie și anesteziologie de urgență, 1 capitol de carte-coautor și 7 lucrări științifice publicate in extenso.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.