Îngrijire & Lifestyle

Alte noutăți

Remedii naturale pentru fortificarea ficatului in hepatite

Exemple de ingrediente eficiente sunt frunzele de "ochiul boului",  anghinarea si papadia, care asigura o buna functionare a ficatului. Consumul remediilor naturale ar trebui sa fie insotite si de o dieta adecvata, evitarea consumului de alcool, activitate fizica regulata. Puteti adauga cate o lingurita de  miere la toate remediile prezentate, dupa ce bautura s-a racit, ca in cazul ceaiurilor, sau direct in blender, in cazul sucului de tulpini de telina cu lamaie pentru hepatita. Mierea si produsele stupului(propolis, fagure, laptisorul de matca)  reprezinta aliati de nadejde in afectiunile hepatice.

Ai hepatita C? Iata 5 trucuri care iti asigura un somn odihnitor

Din pacate, pacientii care sufera de hepatita C sunt predispusi la tulburari ale somnului. Si pentru ca medicamentele care induc starea de somnolenta nu sunt indicate pentru ca pot afecta ficatul, metodele naturale ar trebui folosite pentru reglarea somnului.

De ce și cum să îi anunți pe cei dragi ca suferi de Hepatita C

Mulți pacienți recunosc faptul că unul dintre primele gânduri care încolțesc, după aflarea diagnosticului, este legat de cei din jurul lor: cum vor primi vestea, cum vor fi percepuți.