Terapia cu oxigen hiperbaric: efecte si recomandari

Doamna Dr. Anca Plapcianu, medic specialist dermatolog, ne vorbeste astazi despre terapia cu oxigen hiperbaric, extrem de indragita de foarte multe vedete internationale datorita faptului ca poate conferi imediat pielii un aspect radiant.

Este bine cunoscut faptul ca oxigenul este esential vietii, revitalizand fiecare celula a corpului nostru, inclusiv celulele pielii noastre.

Aceasta procedura administreaza un dispozitiv prin care oxigenul este purificat, hiperbarizat si impreuna cu diferite principii active precum acidul hialuronic, oligoelementele, vitaminele, substantele tensoare si de hidratare sunt practic infuzate printr-o presiune foarte mare in straturile profunde ale pielii.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Procedura este foarte relaxanta, neinvaziva, complet nedureroasa, rezultatele sunt absolut minunate, iar pielea va arata extrem de luminoasa. Aceasta terapie este ideala pentru combaterea ridurilor, avand un puternic efect anti-aging,optima in reducerea petelor hiperpigmentare, de asemenea confera tonus si fermitate tenului, regleaza secretia de sebum eliminand astfel si acneea, extrem de benefica si in tratamentul rozaceei.

Tratamentele si cocktail-urile utilizate vor fi personalizate si adaptate in functie de problemele si nevoile fiecarui tip de ten.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Pentru rezultate maxime se recomanda 4-6 tratamente efectuate saptamanal, durata unei sedinte fiind de aproximativ 60 de minute,iar pentru intretinere este recomandata 1 sedinta pe luna.

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0