Dr. Carmen Trufaș

Doamna doctor Carmen Trufas este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, membra a Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti si membru SSER.  

Are o vasta experienta in domeniul esteticii dentare, profesia de medic stomatolog venind ca o continuare si completare a celei de technician dentar pe care a practicat-o cu succes timp de 10 ani, fiind absolventa a Colegiului de Tehnica Dentara al Universitatii de Medicina si Farmacie, Carol Davila din Bucuresti.

Perfectionarea profesionala este una din preocuparile sale majore si in acest sens participa cu regularitate la diferite congrese si cursuri din tara si din strainatate. Astfel, imbinand tratamentele clasice cu cele moderne, asa cum sunt terapiile cu laser in care s-a specializat, a reusit sa obtina un deosebit confort estetic si functional pentru pacientii sai. Interesata de sanatatea semenilor sai, a aprofundat importanta profilaxiei orale, dar si vasta patologie orala, avand ca obiectiv de a darui pacientilor posibilitatea de a ajunge la o mai buna auto-cunoastere, imbunatatirea imaginii de sine, a relatiei cu ceilalti, totul intr-un context de promovare a sanatatii fizice si emotionale a fiecaruia dintre noi. Pentru ai ajuta pe ceilalti sa se cunoasca trebuie sa te cunosti mai intai pe tine, motiv pentru care a urmat mai multe cursuri de dezvoltare personala.

Spune ca iubeste ceea ce face deoarece invata mereu si a realizat ca exista o ferestra de oportunitate sa contribuie la schimbarea unui om din mai multe puncte de vedere: estetic, prin prisma profesiei sale de baza; sa-i invete din nou sa zambeasca, sa priveasca lucrurile si din alta perspectiva. Vrea sa daruiasca oamenilor inspiratie, motivatie si informatie; sa ii inspire sa isi traiasca la maximum potentialul si visele.  

Marile sale pasiuni sunt calatoria, cea care a ajutat-o cel mai mult in dezvoltarea personala si tangoul, pe care il considera modalitatea prin care iti acompaniezi starile prin intermediul muzicii.

Articole expert

Medicină

Totul despre durerea de masea

Afla de pe DOC.RO totul despre Durerea de masea • Cauzele si Factorii...

Citeşte mai mult
Sănătatea bebelușului

Ce probleme dentare pot sa apara la bebelusi si la copiii mici

Faptul ca micutul tau are o buna igiena orala inca din primi ani de viata...

Citeşte mai mult
Medicină

Pasta de dinti cu fluor este sau nu sanatoasa? Ce spun specialistii

Pasta de dinti naturala e la moda, insa este la fel de eficienta precum...

Citeşte mai mult
Noutăți în poliartrită

Boala parodontala, o alta complicatie a poliartritei reumatoide

Studiile arata ca boala parodontala si poliartrita reumatoida sunt boli...

Citeşte mai mult
Medicină

Faceti aceste greseli cand va spalati pe dinti? Ponturi pentru o igiena... ...

Ce nu stim este ca, desi respectam regula spalatului pe dinti de 2 ori...

Citeşte mai mult
Medicină

Infectia maselei de minte - cum o recunosti si cum o tratezi

Infectia maselei de minte este dureroasa si reprezinta o urgenta stomatologica....

Citeşte mai mult
Medicină alternativă

Tratament naturist pentru respiratia urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare, cunoscuta si sub denumirea de halena ori halitoza,...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.