Bebeluș

Buna ziua! Fetița mea face 7 luni pe data de 26.06.2019 și o hrănesc cu o formula de lapte. Cand i-am facut controlul pentru displazia de șold, medicul a zis că de la 6 luni să îi dau lapte cu 1.5% grăsime. Dumneavoastră ce spuneți? Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Florin Cujbă - Fitness Coach, Expert DOC

Buna ziua. Este foarte important sa il intrebati pe medicul pediatru ce fel de lapte va recomanda pentru cea mica. Specialistii spun ca, in anumite cazuri, laptele de vaca nu este indicat in primul an de viata (https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/de-ce-sa-nu-ii-dai-lapte-de-vaca-bebelusului), insa cel mai bine ar fi sa discutati cu pediatrul. Din acest articol, https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/ce-tip-de-lapte-ii-oferi-bebelusului-tau-dupa-incetarea-alaptarii puteti afla mai multe despre ce tip de lapte ii puteti oferi bebelusului. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.