Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Dr. Cătălin Costovici

Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC, a raspuns:

Da, limfedemul este o complicatie frecventa la astfel de pacienti. Va rog sa cititi articolul scris pe aceasta tema aici: https://doc.ro/sanatate/limfedemul-o-complicatie-frecventa-in-oncologie

Citește tot răspunsul

Q - Medic flebolog

1 răspunsuri
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Cu parere de rau, nu va pot recomanda un anumit medic. Va puteti consulta cu medicul dumneavoastra de familie sau cu medicul de la care ati primit diagnosticul, pentru o trimitere la un medic flebolog..

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Va rog sa mergeti la un medic flebolog. Vor fi utile si o serie de investigatii, in special imagologice, dar medicul va va indica acst lucru. Puteti citi mai multe informatii aici: https://doc.ro..

Citește tot răspunsul