Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Dr. Claudia Marin

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, recomandarea mea este ca, daca diareea persista, sa mergeti cu cel mic la medicul pediatru. Diareea poate avea cauze multiple si poate creste riscul de deshidratare a celui mic. https://doc..

Citește tot răspunsul
Dr. Claudia Marin

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Poate fi vorba despre o intoleranta la lactoza, insa pot fi si alte cauze. Va recomand un consult la un medic gastroenterolog si un consult alergologic. Exista o serie de teste care pot ..

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Inainte de a va recomanda un tratament, este important sa stiti ca trebuie obligatoriu sa mergeti la medic pentru a afla care este cauza acestor balonari si crampe. Va spun acest lucru fiin..

Citește tot răspunsul