Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Mancarimea in zona sanilor este o problema destul de frecventa si am scris un articol pe aceasta tema aici: Mancarimi la nivelul sanilor si mameloanelor: ce semne sa nu ignori Re..

Citește tot răspunsul

Q - Pot avea cancer?

1 răspunsuri
Dr. Cătălin Costovici

Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC, a raspuns:

Buna seara, imi pare rau ca traversati acest episod de suspiciune si indoieli.  Parerea mea este ca fiind la zona de granita BIRAD 3, faptul ca au mai aparut formatiuni noi, in acelasi stadi..

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

buna ziua, in cazul dumneavoastra, daca un medic v-a interpretat analizele si v-a recomandat Omega3, ar fi potrivit Quattro Cardio, alternativ cu UnoCardio.  Insa trebuie sa ajustati si diet..

Citește tot răspunsul