Idei de întâlniri pentru un buget limitat, pe care să le pui în aplicare de Dragobete

Când viața de cuplu intră în rutină sau când căutăm să cunoaștem oameni noi, vrem să organizăm întâlniri tot mai spectaculoase, care să ne ajute să (re)cucerim și să ne simțim bine împreună. Şi, cu toate că se spune că cele mai frumoase lucruri în viață nu se cumpără cu bani, deseori ne găsim în situația în care nu prea ne mai descurcăm financiar. Așa că am găsit câteva mici artificii de Dragobete, pentru ca măcar partea sentimentală să nu sufere din cauza banilor.

Ieșiți în natură!

Fie că mergeți la un picnic, că faceți o scurtă drumeție sau că vă plimbați pe biciclete, atmosfera va fi cu siguranță plăcută și relaxantă. Și, desigur, costurile vor fi minime. Iar daca februarie nu este luna potrivită pentru astfel de excursii, puteţi să vă plimbaţi printr-un parc, pentru a admira peisajul spectaculos de iarnă, puteţi hrăni păsările de pe lacurile din parc şi vă puteţi face o mulţime de fotografii în acest cadru feeric, mai ales dacă vremea ţine cu voi, iar stratul de zăpadă arată ca în desenul animat "Frozen". Aceste activităţi în natură nu numai că vă vor apropia mai mult, ci vă vor ajuta și să vă relaxaţi în oraș.

Cina romantică acasă, de Dragobete

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Poți pregăti câteva rețete speciale pentru o cină romantică în doi, pe care să o serviți chiar la voi în sufragerie. Dacă nu sunteți prea pricepuți în ale gătitului, rugați-vă partenerul să vă ajute. Veți petrece timp în doi, într-o activitate pe care nu ați mai încercat-o până acum.

Cu ochii în stele... sau în televizor

A trecut ceva timp de când ați făcut ceva romatic? Nimic mai simplu! De ce să nu vă țineți de mână, sub clar de stele și de lună? În mod cert va fi un moment romantic și foarte liniștitor. Puteți chiar să încercați să găsiți anumite constelații sau să le priviți printr-un binoclu pentru mai multe detalii. Iar dacă vremea nu vă permite să priviţi stelele de Dragobete, puteţi încerca alte activităţi, în faţa televizorului. De pildă, vă puteţi uita împreună la o comedie romantică.

Sportul

Poate nu suntem cu toții fani ai mișcării, poate că mersul la sală ne plictisește. Însă, în mod cert, sportul în doi este cu mult mai distractiv. Găsiți un antrenament care să vă placă amândurora și la care să vă descurcați.

Nu iti doresti mereu sa reusesti sa iti faci mai mult timp pentru a merge la sala, sa te antrenezi, in special pe timpul iernii? Aceasta este ideea perfecta pentru o intalnire de Dragobete, puteti sa va antrenati amandoi acasa. Asa ca e cazul sa va puneti in miscare, alegand filmulete de pe internet care va indruma pas cu pas la exercitiile fizice pe care le puteti face in doi.

La vânătoare în oraș

Fiecare oraș are evenimentele sale culturale la care accesul este gratuit. Poate fi o expoziție foto sau de pictură, o lansare de carte sau un festival de film. Trebuie doar să cauți pe internet, pe site-urile de evenimente, și în mod cert vei găsi ceva pe placul vostru, chiar şi de Dragobete, mai ales dacă e un eveniment cu intrarea liberă, aşa că bugetul vostru nu va avea de suferit.

Puteţi pretinde că sunteţi turişti

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Biletele la unele muzee nu sunt chiar atât de scumpe, aşa că puteţi vizita un muzeu sau vă puteţi petrece după-amiaza făcând fotografii cu obiectivele cele mai faimoase din oraşul vostru. Fii cu ochii pe evenimentele de pe internet, de pe reţelele de socializare, şi află care sunt locurile unde intrarea este gratuită. Poţi încheia ziua voastră de "turişti" cu o cină romantică acasă, pregătită de voi cu multă dragoste, special de Dragobete.

Jucaţi-vă un boardgame

Acum e momentul să vă jucaţi toate acele jocuri (boardgames) care adună praful din locuinţa voastră. Fă competiţia cât mai amuzantă şi stabileşte un premiu ca miză. Câştigătorul ar trebui să aleagă ceva pentru cealaltă persoană, ca să facă acel lucru fie în ziua de Dragobete, fie în săptămâna următoare.

Pretindeţi că nu mai aveţi energie electrică

Poate că nu îţi plac serile când curentul "pică", însă asta nu înseamnă că nu te poţi distra cu iubitul tău de Dragobete. Aprinde lumânările parfumate în casa întunecată, joacă împreună cu partenerul tău un boardgame pe care l-ai găsit prin sertare sau inventaţi-vă propriul joc. Dacă vreţi, invitaţi un alt cuplu care să intre în jocul vostru "fără energie electrică" şi profita-ţi de aceste momente amuzante, fără să te foloseşti de gadgeturi precum telefonul mobil sau tableta.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0