Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Q - Relatie abuziva

1 răspunsuri
Petruța Gheorghe

Petruța Gheorghe - Psihoterapeut, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Imi pare rau pentru situatia dumneavoastra si va incurajez sa va indepartati de aceasta relatie abuziva, in special din cauza starii dumneavoastra de sanatate, fizica si psihica. O relat..

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Sper sa va fie de folos acest articol: Mielofibroza: cauze, simptome si tratament Multa sanatate!

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Din pacate nu exista o alta optiune, fiindca campul magnetic actioneaza si in jurul aparatului, nu doar "in acesta". Pentru siguranta pacientului, este important sa se elimine orice pericol...

Citește tot răspunsul
Dr. Sorina Mustațea

Dr. Sorina Mustațea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC, a raspuns:

Înțeleg că de trei ani de când a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, singurul tratament remisiv a fost cel cu Metotrexat pe care l-a urmat timp de un an și care a fost opri..

Citește tot răspunsul