Varice

Buna ziua, doamna doctorand Laura! Sunt Alex din București. Problema mea sunt, de câțiva ani, venele la ambele picioare, care sunt ușor vizibile... Am făcut acum 4 ani injecții la ambele picioare... A fost mai bine. Dar acum simt din nou durere si căldură uneori. Lucrez aproape toată ziua în picioare... Vreau să vă intreb ce se poate face? Cu respect Alex! Sa aveti o zi bună!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua, va recomand sa mergeti la un consult, la un medic flebolog, mai ales daca aveti simptome suparatoare si venele sunt proeminente. El va poate recomanda un tratament pe termen lung ori alte optiuni care sa va amelioreze manifestarile. Intr-adevar, statul in picioare pe o perioada lunga de timp poate accentua simptomele, insa exista solutii pentru a calma durerea de picioare, dupa cum puteti afla din acest articol: https://doc.ro/totul-despre-insuficienta-venoasa/totul-despre-durerea-de-picioare. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.