Tratament

Bună Seara, Ma puteri ajuta cu o întrebare? Cum pot scăpa de reproducerea spermatozoizilor (impotenta), ce tratament naturist sau pastile recomandati? Interes Religios. Mulțumesc mult!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Buna ziua, impotenta poate avea multiple cauze, asa cum puteti afla din acest articol amplu: https://doc.ro/sanatate/impotenta-cauzele-fizice-si-cele-psihologice (si din acest articol: https://doc.ro/infertilitatea/impotenta-sterilitate-diferenta-infertilitate), prin urmare este bine sa mergeti la un medic specialist. In anumite cazuri, si diabetul zaharat poate duce la impotenta: https://doc.ro/diabet/impotenta-provocata-de-diabetul-necontrolat, asa ca este bine sa discutati cu un medic endocrinolog. Tratamentele pot fi multiple, insa nu uitati ca este important sa se identifice mai intai cauza impotentei, pentru ca in functie de cauza, medicul poate recomanda unele medicamente si remedii: https://doc.ro/sanatate/ceaiuri-si-plante-medicinale-pentru-impotenta. Si acest articol va poate oferi informatii pretioase: https://doc.ro/afectiunile-prostatei/bolile-barbatesti-disfunctia-erectila-si-afectiunile-prostatei. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.