Stare de oboseala

In fiecare zi cand ma trezesc sunt foarte obosita si fara energie nu am chief sa fac nimic decat sa dorm va rog sa ma ajutati. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Ar fi fost de ajutor sa stiu mai multe detalii despre varsta dumneavoastra si stilul de viata. Va indrum sa mergeti la medic pentru un set de analize care sa vizeze si functia tiroidiana. Oboseala poate avea mai multe cauze, de la unele psihologice (stres, burnout), pana la unele fiziologice, cum sunt anumite afectiuni. De asemenea, se poate sa nu dormiti suficient de bine, cu somn adanc, in timpul caruia corpul se reface.

Va recomand sa cititi aceste articole https://doc.ro/sanatate/oboseala-cronica-cauze-simptome-diagnostic-si-tratament si https://doc.ro/sanatate/ce-cauze-ascunse-poate-avea-oboseala

Daca nu se confirma o cauza fiziologica, prin valori modificare ale analizelor, ar fi indicat si sa discutati cu un psihoterapeut.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.