spondilodiscita

Buna ziua . Mi-am repetat analizele si sunt tot rele . Adica VSH -86 ; Proteine totale 7,5 g/dl ; A/G-0,87 ;Albumine-46,5 % ; Alpha 1-globuline -6,7% ;Alpha 2 globuline-14,7% ;Beta 1-globuline 5,8% ;Beta 2-globuline 7,7% ; Gama globuline 18,6% Acid uric seric -6,5mg/dl . Proteina C reactiva 3,710 md/dl . Fiecare medic la care am fost imi spune altceva . Astazi mi s-a spus ca datorita durerilor lombare ar putea fi spondilodiscita . Va rog sa ma lamuriti , pot face avea stari subfebrile de o luna si jumatate ? Poate creste VSH-ul atat de mult de la oase ? Maine merg la neurolog pentru un RMN . Pe radiografii nu se vede nimic . Dureri nu am la mers doar cand stau la orizontala . Nu mai stiu ce sa fac . Va multumesc .

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

mergeti la un medic reumatolog pentru ca exista o stare de inflamatie generata posibil de o afectiune sistemica, sanatate


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.