Regim ficat gras

Buna ziua, mama acum doua saptamani a fost la control si a gasit-o cu ficatul gras, dar nu i-a dat medicamente, i-a zis doar sa tina regim fara grasimi si prajeli. Ma puteti ajuta cu un raspuns va rog, ce medicamente sa ia pentru ficatul gras si ceaiuri si cat timp sa tina regim? Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Regimul este cel mai important in tratarea acestei afectiuni! Va recomand sa cititi aceste articole pentru mai multe sfaturi:

https://doc.ro/steatoza-hepatica-sau-ficatul-gras/dieta-recomandata-pacientilor-cu-ficat-gras

https://doc.ro/steatoza-hepatica-sau-ficatul-gras/ceaiuri-pentru-ficatul-gras

https://doc.ro/steatoza-hepatica-sau-ficatul-gras/tratament-naturist-pentru-ficatul-gras


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.