Regim

Buna ziua Sufar de tiroida autoimuna Hashimoto. Am nascut acum 5 luni. In urma sarcinii si multor tratamente hormonale, am acumulat in 5-6 ani, aproximativ 15 kg, pe care as dori sa le dau jos. Ce regim ar trebui sa tin, mai ales ca sufar de tiroida? multumesc, Magda Comsa

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, va rog sa regasiti aici principiile dietei dvs.care va va ajuta atat in reglarea greutatii, impreuna cu medicatia substitutiva (eutirox) dar si ca afectiunea sa nu evolueze sistemic, sanatate!

https://doc.ro/afectiunile-glandei-tiroide/dieta-pentru-hipotiroidism-alimente-permise-alimente-interzise


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.