Punct sub pleoapa inferioară

Buna ziua, de doua zile am observat o ușoară durere sub ochiul stâng mai ales la atingere, după ce m-am uitat mai atent am observat in interiorul pleoapei inferioare o mică inflamatie. Tin sa precizez ca la celălat ochi nu am nimic și nu este atât de roșu in partea de jos fata de ochiul cu probleme. Durere o simt la atingere și in rest simt o presiune mică. Va rog frumos îmi puteți spune dacă este ceva important și trebuie mers la medic sau este ceva trecător ? Va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Roxana Cozubaș - Medic Specialist Oftalmologie, Expert DOC

Buna ziua,

Ar fi indicat sa mergeti la un control oftalmologic, fiindca aceasta manifestare poate avea mai multe cauze, de la o simpla iritatie locala, pana la o infectie. Pana ajungeti la medic incercati sa atingeti cat mai putin zona respectiva, sa evitati machiajul si produsele cosmetice.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.