Noduli la axilă

Bună ziua, De câțiva ani îmi tot apare un nodul la axila, partea stângă. Până în acest an, apărea și dispărea după un timp. Momentan am nodulul de vreo câteva luni, crește vizibil, e tare și deranjează, chiar doare câteodată. La ce fel de doctor ar trebui să merg să mă examineze, sau ce ar trebui să fac? Sunt foarte îngrijorată pentru că am o fetiță de un anișor care are nevoie de mine sănătoasă. Și eu am neglijat pana acum și nu mi-a prea păsat dar acum având-o pe buburuza, îmi dau seama ca trebuie sa fiu sănătoasă ca să o pot crește și sa am grija de ea. Mulțumesc frumos.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Ecografia de san este o investigatie care va poate ajuta si trebuie realizata, in general, macar la un interval de 2-3 ani. In controlul ginecologic anual, obligatoriu si el, trebuie sa ii spuneti medicului orice schimbare observati la nivelul sanilor, ciclului menstrual, etc. Daca medicul ginecolog va considera, in urma investigatiilor, ca este cazul sa vedeti un alt specialist, va va mentiona acest lucru. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.