Nod in gât

Bună ziua , am 23 de ani si de vreo 1 săptămâna am nod in gât, am mai pățit asta anul trecut , si tot la fel numai ca atunci m-a ținut numai 2 zile , de la ce poate fi ? Si nu stiu cum dar problema asta s-a întâmplat în aceeași lună din an ! Cum e posibil ? Sa fie stres, panica sau ore nedormite ? Lucrez in Londra la un magazin undeva la 85-90 ore pe săptămână.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna,stresul poate fi incriminat, insa exista si posibilitatea unei afectari tiroidiene daca exista si palpitatii, transpiratie in exces, tremor al mainilor

https://doc.ro/afectiunile-glandei-tiroide


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.