Linie pe unghie

Buna ziua! Fetei mele in varsta de 12 ani i-a aparut o linie pe unghia de la mama stinga, la degetul mijlociu, care duce chiar pana pe piele foarte putin, linia este inchisa la culoare, este foarte subtire culoarea si este aceeasi peste tot. Aceasta linie a fost observata in ianuare anul asta. Nu s-a modificat pana acum. Nu are dureri. Oare sa fie melanom? Si unde va putem gasi, la ce spital. Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua, recomandarea mea, pentru a nu va ingrijora, este sa mergeti la un medic dermatolog cu fiica dvs., pentru un control de rutina si, daca este cazul, el va recomanda anumite investigatii. Despre zonele pe care apare melanomul puteti citi mai multe in aceste articole: https://doc.ro/cancer-de-piele/alunitele-sub-unghie-factor-de-risc-pentru-melanom si https://doc.ro/cancer-de-piele/zone-aparitie-melanom. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.