lichid coate

Bună seara. Din primăvara trecută am început să fac lichid la coate. Am făcut si fizic si am rămas cu mâna dreaptă strâmbă. Am luat multe antiinflamatoare prescrise de 3 medici. În fine, în momentul de față iar am coatele inflamate. De la începutul anului, am început să am probleme si cu genunchii. Mă dureau când stăteam în picioare (m-am si îngrășat, am 80 kg), mă dureau rau mușchii picioarelor, de parcă eram bătută, făceam carcei doar la stângul si aveam tot la stângul probleme. Nu puteam sa tin genunchii drepți. Am luat Mg, vitamina K, m-am uns cu diclofenac, aflamil, rumak. Acum sunt puțin mai bine. Întrebarea mea este: care este cauza? Valorile la analize sunt: VSH 45, trigliceride 263 si CRP 11,81. Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Recomandarea mea este sa mergeti la un medic, iar acesta sa va explice daca este cazul sa faceti niste investigatii suplimentare pentru a se depista cauza durerilor. Inflamatia de care vorbiti ar putea fi cauzata de multe afectiuni articulare, asa ca cel mai important ar fi sa mergeti la un medic specialist (poate chiar la un reumatolog), care va poate prescrie un tratament specific care sa combata durerile articulare. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.