E. coli

Bună ziua. Fetița mea in varsta de 15 ani face infecții urinare de la vârsta de 2 ani, la urocultura ii iese mereu E. coli. Am făcut tot felul de tratamente si analize fără nici un rezultat. As dori o consultație la dvs., dna dr Oana Cazino, poate găsim o soluție sa nu mai faca infecții urinare si sa scăpăm de antibiotice. Va multumesc pentru intelegere. Daniela Nica

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, am scris in acest articol mai multe detalii despre E. coli: https://doc.ro/sanatate/totul-despre-e-coli-cum-se-transmite-ce-afectiuni-provoaca-dar-si-cum-poate-fi-prevenita. Recomandarea mea este sa urmati intocmai tratamentul recomandat de medic pentru fiica dvs. si sa ii explicati in detaliu ca fetita are infectii urinare recurente, cat de des se confrunta cu aceste simptome si, daca este necesar, medicul va poate spune daca este cazul sa repetati anumite analize. In acest articol am scris despre mai multe tipuri de tratamente pentru infectiile urinare: https://doc.ro/sanatate/infectiile-de-tract-urinar-itu-cauze-simptome-tratament. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.