Dureri musculare

Bună ziua. În urmă cu 7 săptămâni, am avut o tăietură de natură superficială la piciorul stâng, deasupra călcâiei. Am ignorat aceast lucru în primă fază. A doua zi, au început să mă acuze dureri de picior, lucru care m-a determinat să merg la spital, unde mi-a fost administrat un antitetanos şi am fost bandajată corespunzător. După acel vaccin, în primele zile, durerea s-a remediat, însă, după un timp a început din nou să persiste. Nu sunt în totalitate sigură dacă de aici mi se trage durerea, doar că, de atunci am avut aceste simtome. Acum, dupa 7 săptămâni mă doare piciorul stânga, nu doar laba piciorului, plus că am uneori spaspe nedureroase, acuz dureri de spate, mâini, furnicături şi amorţeli. Am făcut analizele de sânge la o săptămână cum acel incident şi nu s-a găsit nimic anume. Acum vreau din nou să repet aceste analize. Îmi puteţi spune, vă rog, ce tip de analize de sânge trebuie să fac pentru a depista cauza bolii? Mulţumesc !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, din pacate nu precizati varsta, alte antecedente medicale, asa ca e dificil de oferit un raspuns precis. durerile pot fi cauzate si de o afectare la nivelul coloanei,, mai ales daca vorbim si de afectarea membrelor superioare, parestezii, deci o radiografie sau RMN ale coloanei vertebrale pot evidentia modificari ce duc la aceste simptome- de tipul unor discopatii. in acelasi timp, poate fi vorba despre un dezechilibru mineral- calciu, magneziu...


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.