Dureri dese de cap

Bună ziua! De ceva timp ma confrunt cu dureri dese de cap, în zone diferite ale capului și nu știu care ar putea fi cauza exacta. Ma puteți ajuta cu câteva informații sau sugestii cu privire la aceasta problema? Țin să vă spun că am miopie, port ochelari, dar nu știu dacă ar putea fi aceasta o cauza a problemei mele. Va mulțumesc pentru timpul acordat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Pentru inceput, va recomand sa cititi acest articol complex, care sper sa va raspunda la o parte din intrebari: https://doc.ro/sanatate/durere-de-cap-cauze-tratament

Va recomand sa faceti o vizita la medicul generalist, pentru o serie de analize de sange, care pot indica diferite probleme. Ar fi util si un consult oftalmologic, pentru a elimina o cauza legata de vedere. Ar trebui sa luati in calcul, pe langa cauzele fiziologice, si stresul sau oboseala cronica. Insa cauzele pot fi multiple, asa ca doar o serie de consulturi si investigatii va pot indica motivele. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.