AVC

Buna ziua, mama mea de 74 ani s a enervat, a luat extraveral apoi a inceput sa o doara capul ( la inceput a inceput cu intepaturi sau zvacniri in partea stanga in spate la cap cam vreo 2-3 ore ) s a linistit fara nici un medicament . intrebarea mea este ar trebui sa faca o radiografie sau ceva . Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, daca mama dvs. sufera de hipertensiune sau tensiune arteriala oscilanta, iar acesta nu este primul episod la care reactioneaza cu aceasta simptomatologie pe fondul stimularii psihice de stres , cred ca ar trebui sa mearga la un medic neurolog pentru consultatie si cateva investigatii mai aprofundate. ar trebui sa ia o trimitere de la medicul de familie. Neurologul ar trebui sa faca recomandarea efectuarii unui CT daca exista suspiciunea unui AVC ischemic tranzitoriu si va stabili si medicatia eventuala. sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.