Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Dr. Dana Obretin

Dr. Dana Obretin - Medic Specialist Boli Infecțioase, Expert DOC, a raspuns:

Dvs nu precizati cu ce medicamente ati urmat tratamentul. Daca ati facut tratament cu Interferon si Ribavirina sansele de eradicare sunt in jur de 50-80 % in functie de genotipul virusului, de varsta ..

Citește tot răspunsul
Dr. Dana Obretin

Dr. Dana Obretin - Medic Specialist Boli Infecțioase, Expert DOC, a raspuns:

Trebuie sa va adresati medicului pentru a face investigatiile necesare aflarii mai precise a cauzelor care au dus la aparitia cirozei hepatice si a initierii tratamentului antiviral in cazul depistari..

Citește tot răspunsul