Dr. Șerban Bălănescu

Pasiunea pentru medicină vine din familie, de la părinții săi, și se pare că a fost transmisă în continuare către fiul său, care studiază în prezent aceeași universitate. Activitatea îl pune zilnic în fața unor situații neprevăzute, dificile, care îi întăresc însă convingerea că a făcut alegea potrivită în privința carierei.

În prezent este Doctor în Științe Medicale, Şeful Secţiei de Cardiologie Clinică şi Intervenţională în cadrul Spitalului Monza din Bucureşti, Medic primar Cardiolog cu competenţă în Cardiologie Intervenţională și Medic primar Medicină Internă.

Sportul face parte zilnic din viața domnului doctor Bălănescu: nu folosește aproape niciodată liftul, joacă tenis de câmp în fiecare weekend și profită de fiecare ocazie pentru a merge cât mai mult pe jos.
Este pasionat de muzică - ascultă în fiecare seară jazz, rock sau muzică clasică - și de fotografie, facând parte din clubul fotografic al medicilor - ARFOMED.

Articole expert

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.