Dana Argeșan

Dana Argeșan este unul dintre cei mai apreciați Make-up Artiști din România, cu o experiență de peste 15 ani. A urmat zeci de cursuri în diferite colțuri ale lumii, majoritatea dintre ele în cadrul unor instituții de referință. Câteva exemple sunt: Ecole Privee de Maquillage din Paris, Conservatoire National de Cinema et Films - Movie Make-Up Training tot în Paris, Shu Uemura - Beauty Make-Up Private Tuition în Hong Kong, Christian Dior – Beauty Make-Up Training, IMATS London și IMATS Los Angeles.

În perioada 2000 - 2006 a fost Make-up Artist oficial L'Oreal Romania, participând ca reprezentant al brandului și la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe lângă pasiunea și talentul său, Dana Argeșan se mândrește și cu cei doi copii, pe care încearcă să îi țină cât mai departe de lumea profesională și să le dedice în schimb tot timpul liber de care dispune între filmări, ședințe foto și evenimente. Este permanent preocupată și de sănătate atunci când vine vorba despre machiaj, fiindcă un ten sănătos este cea mai bună bază pentru un make-up reușit.

Articole expert

Îngrijire și frumusețe

Beneficiile apei de trandafiri si cum o poti folosi

Apa de trandafiri este creata prin distilarea petalelor de trandafiri cu...

Citeşte mai mult
Sănătate

Produse cosmetice pe care nu ar trebui sa le folosesti zilnic

Hai sa vedem ce produse cosmetice sunt de evitat in rutina ta zilnica.

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Punctele negre: cum le elimini natural

Punctele negre apar mai ales la persoanele cu ten gras și  mixt, însă...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

10 trucuri de înfrumusețare pentru toamna aceasta

Chiar dacă soarele își face apariția mai rar pe cer în sezonul...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

2 tratamente naturiste pentru părul subțire

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, putem observa cum părul...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Tipuri de păr și cum le îngrijești

Există multe tipuri și subtipuri de păr, de aceea e important să știi unde...

Citeşte mai mult
Prevenirea îmbătrânirii premature

Ridurile de pe gât: cum le previi, dar și cum le maschezi

Pe față aplici în fiecare seară cremă hidratantă sau antirid, însă...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.