Dana Argeșan

Dana Argeșan este unul dintre cei mai apreciați Make-up Artiști din România, cu o experiență de peste 15 ani. A urmat zeci de cursuri în diferite colțuri ale lumii, majoritatea dintre ele în cadrul unor instituții de referință. Câteva exemple sunt: Ecole Privee de Maquillage din Paris, Conservatoire National de Cinema et Films - Movie Make-Up Training tot în Paris, Shu Uemura - Beauty Make-Up Private Tuition în Hong Kong, Christian Dior – Beauty Make-Up Training, IMATS London și IMATS Los Angeles.

În perioada 2000 - 2006 a fost Make-up Artist oficial L'Oreal Romania, participând ca reprezentant al brandului și la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe lângă pasiunea și talentul său, Dana Argeșan se mândrește și cu cei doi copii, pe care încearcă să îi țină cât mai departe de lumea profesională și să le dedice în schimb tot timpul liber de care dispune între filmări, ședințe foto și evenimente. Este permanent preocupată și de sănătate atunci când vine vorba despre machiaj, fiindcă un ten sănătos este cea mai bună bază pentru un make-up reușit.

Articole expert

Îngrijire și frumusețe

Scalp detox. Care e diferența dintre no poo & low poo

No poo și low poo se referă la produse de curățare a părului fără siliconi,...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum îți îngrijești pielea primăvara cu produse organice

Dacă primăvara faci o ordine temeinică prin casă și o reevaluare a garderobei,...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Ai tenul gras? Cele mai potrivite uleiuri naturale pentru pielea ta

Tenul gras este pretențios, deoarece are nevoie atât de produse specifice...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

De ce ai nevoie de un toner în rutina de îngrijire

Deși a intrat recent în vizorul industriei de beauty occidentale,...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Șamponul uscat - cum trebuie folosit corect

Șamponul uscat este un tip de produs special conceput pentru podoaba capilară,...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Maceratul de gălbenele: cum și de ce să-l folosești

Calmant și antiinflamator, maceratul de gălbenele poate fi inclus în...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum afli ce ton şi ce subton are tenul tău

Ți s-a întâmplat să treci pe lângă un raion de cosmetice...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.