Dana Argeșan

Dana Argeșan este unul dintre cei mai apreciați Make-up Artiști din România, cu o experiență de peste 15 ani. A urmat zeci de cursuri în diferite colțuri ale lumii, majoritatea dintre ele în cadrul unor instituții de referință. Câteva exemple sunt: Ecole Privee de Maquillage din Paris, Conservatoire National de Cinema et Films - Movie Make-Up Training tot în Paris, Shu Uemura - Beauty Make-Up Private Tuition în Hong Kong, Christian Dior – Beauty Make-Up Training, IMATS London și IMATS Los Angeles.

În perioada 2000 - 2006 a fost Make-up Artist oficial L'Oreal Romania, participând ca reprezentant al brandului și la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe lângă pasiunea și talentul său, Dana Argeșan se mândrește și cu cei doi copii, pe care încearcă să îi țină cât mai departe de lumea profesională și să le dedice în schimb tot timpul liber de care dispune între filmări, ședințe foto și evenimente. Este permanent preocupată și de sănătate atunci când vine vorba despre machiaj, fiindcă un ten sănătos este cea mai bună bază pentru un make-up reușit.

Articole expert

Îngrijire și frumusețe

Totul despre laminarea genelor

Laminarea genelor este o procedură non-invazivă prin care se creează un...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

În ce ordine se aplică produsele de skincare?

Pentru întreținerea frumuseții și sănătății tenului, este nevoie...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

De ce este util să folosești lapte de corp

Laptele de corp contribuie la păstrarea pielii frumoase și sănătoase prin...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Reguli de îngrijire a părului pe timp de vară

Căldura, razele soarelui, aerul condiționat, apa din piscină și apa de...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum să te vopsești acasă exact ca la salon

Fie că vrei să acoperi firele albe sau ai tenul prea deschis pentru culoarea...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Măștile cu argilă, o alegere inspirată pentru ten

Argila este un ingredient benefic pentru piele, fiind folosită de secole...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Gadget-uri de beauty care dau rezultate

În zilele noastre, atenția pentru îngrijirea pielii este deosebit...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.