Dana Argeșan

Dana Argeșan este unul dintre cei mai apreciați Make-up Artiști din România, cu o experiență de peste 15 ani. A urmat zeci de cursuri în diferite colțuri ale lumii, majoritatea dintre ele în cadrul unor instituții de referință. Câteva exemple sunt: Ecole Privee de Maquillage din Paris, Conservatoire National de Cinema et Films - Movie Make-Up Training tot în Paris, Shu Uemura - Beauty Make-Up Private Tuition în Hong Kong, Christian Dior – Beauty Make-Up Training, IMATS London și IMATS Los Angeles.

În perioada 2000 - 2006 a fost Make-up Artist oficial L'Oreal Romania, participând ca reprezentant al brandului și la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe lângă pasiunea și talentul său, Dana Argeșan se mândrește și cu cei doi copii, pe care încearcă să îi țină cât mai departe de lumea profesională și să le dedice în schimb tot timpul liber de care dispune între filmări, ședințe foto și evenimente. Este permanent preocupată și de sănătate atunci când vine vorba despre machiaj, fiindcă un ten sănătos este cea mai bună bază pentru un make-up reușit.

Articole expert

Îngrijire și frumusețe

Plasturii pentru coșuri chiar funcționează?

Pasturii pentru coșuri sunt în vogă în momentul de față, deoarece...

Citeşte mai mult
Știri Medicale

Putem încărunți din cauza stresului? [studiu]

Având în vedere faptul că stresul ne afectează întregul...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Elasticitatea tenului: cum o îmbunătățești?

Pierderea elasticității tenului face parte din procesul natural de îmbătrânire....

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Totul despre măștile de față din hârtie de bumbac tradițional japonez

Majoritatea măștilor de față din bumbac, cunoscute drept sheet masks, vin...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Acizii exfolianți în rutina de îngrijire a pielii

AHA și BHA sunt acizi alfa hidroxi, respectiv beta hidroxi, care acționează...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.