Dana Argeșan

Dana Argeșan este unul dintre cei mai apreciați Make-up Artiști din România, cu o experiență de peste 15 ani. A urmat zeci de cursuri în diferite colțuri ale lumii, majoritatea dintre ele în cadrul unor instituții de referință. Câteva exemple sunt: Ecole Privee de Maquillage din Paris, Conservatoire National de Cinema et Films - Movie Make-Up Training tot în Paris, Shu Uemura - Beauty Make-Up Private Tuition în Hong Kong, Christian Dior – Beauty Make-Up Training, IMATS London și IMATS Los Angeles.

În perioada 2000 - 2006 a fost Make-up Artist oficial L'Oreal Romania, participând ca reprezentant al brandului și la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe lângă pasiunea și talentul său, Dana Argeșan se mândrește și cu cei doi copii, pe care încearcă să îi țină cât mai departe de lumea profesională și să le dedice în schimb tot timpul liber de care dispune între filmări, ședințe foto și evenimente. Este permanent preocupată și de sănătate atunci când vine vorba despre machiaj, fiindcă un ten sănătos este cea mai bună bază pentru un make-up reușit.

Articole expert

Tratamente și soluții anti-aging

Cum să folosești uleiul de ricin pentru a estompa ridurile

Uleiul de ricin este un tip de ulei vegetal și este utilizat în multe...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

4 sfaturi pentru îngrijirea bărbii

Dacă nu este îngrijită corespunzător, barba poate crește inegal și...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Șervețelele demachiante, dăunătoare pentru ten

Curățarea tenului cu șervețele demachiante este, potrivit medicilor dermatologi,...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Creionul de ochi - cum îl folosești ca să-ți pui în evidență ochii

Creionul dermatograf este o variantă mai accesibilă și mai ușor de folosit...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Cum îți dai seama că ești alergică la machiaj

Printre cele mai susceptibile produse cosmetice, în ceea ce privește...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Machiaj ca la carte: 6 reguli de care ar trebui să ții cont

Machiajul este o artă care poate fi interpretată după bunul plac. Cu toate...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

7 nutrienți esențiali pentru piele și păr

În timp ce anumiți factori, cum ar fi vârsta și moștenirea...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.