Expertul DOC in Nutritie

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Q - Foame exagerata

1 răspunsuri
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Sper sa va fie de folos aceste doua articole: https://doc.ro/consum-responsabil-prevenirea-dependentei/mancatul-compulsiv-cum-recunosti-aceasta-tulburare-si-ce-factori-de-risc-are ..

Citește tot răspunsul
Dr. Raluca Hera

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Recomand, in cazul in care nu ati efectuat deja - o ecografie mamara bilaterala actualizata. Daca aveti o ecografie recenta, va rog sa trimiteti rezultatul, sa il pot evalua. Dupa aceea se poate emite..

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Sper sa va ajute acest articol: https://doc.ro/dieta-si-sport/dieta-pentru-hipotiroidism-alimente-permise-alimente-interzise Insa va rog sa tineti legatura si cu medicul care va trateaza, pent..

Citește tot răspunsul