Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, ar fi utile si analize de sange, pentru a depista daca exista vreo inflamatie sau infectie in organism. Mergeti la un medic gastroenterolog, dar si la un medic ginecolog. Recomandarea de co..

Citește tot răspunsul

Q - Colesterol mare

1 răspunsuri
Dr. Claudia Marin

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Va rog sa mergeti la un medic specialist care sa va ofere un tratament adecvat si sfaturi pentru un stil de viata adaptat. Cel mai probabil este vorba despre o hipercolesterolemie famili..

Citește tot răspunsul