Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Dr. Cătălin Costovici

Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, recomandarea mea este ca rezultatul de pe buletinul anatomo-patologic sa fie discutat de medicul care se ocupa de bunicul dvs. Important este si ca bunicul dvs. sa urmeze si sa respecte tra..

Citește tot răspunsul
Dr. Răzvan Lungu

Dr. Răzvan Lungu - Medic Specialist Pneumologie, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, recomandarea mea este sa va vada un medic pneumolog si, daca aveti motive de ingrijorare, sa cereti si o a doua opinie. Cauzele nodulilor pot fi multiple, dupa cum puteti afla din acest art..

Citește tot răspunsul

Q - Ajutor mezoteliom

1 răspunsuri
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Multa sanatate tatalui dumneavoastra, intr-adevar este o situatie delicata in special avand in vedere varsta. Din pacate, doar medicul oncolog poate sa decida o anumita cale de tratament, luand in cal..

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Din pacate este extrem de important sa mergi la un medic pneumolog. Sunt necesare mai multe investigatii, fara de care e aproape imposibil sa primesti un diagnostic... Simptomele se regasesc in cazul ..

Citește tot răspunsul