Expertul DOC

Experții DOC sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi problemele tale de sănătate. Nu uita că o consultație este întotdeauna mai utilă decât un sfat primit online, fiindcă medicul poate afla astfel de la tine multe informații relevante. Însă îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o a doua părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante să câștigi astfel timp. Pentru a putea adresa o întrebare unui Expert DOC, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.


Q - Analiza Rmn

1 răspunsuri
Dr. Dragoș Cuzino

Dr. Dragoș Cuzino - Medic Primar Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, cel mai bine ar fi sa va adresati medicului dvs. care v-a recomandat efectuarea acestei investigatii, intrucat el cunoaste toate detaliile legate de cazul dvs. si este cel mai in masura sa ..

Citește tot răspunsul
Dr. Oana Cuzino

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, durerea de cap poate avea cauze multiple, dupa cum am scris in acest articol: https://doc.ro/sanatate/durere-de-cap-cauze-tratament. In functie de manifestarile si de alte caracteristici al..

Citește tot răspunsul

Q - Ce statiune sa aleg?

1 răspunsuri
Dr. Madalina Craciun

Dr. Madalina Craciun - Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Expert DOC, a raspuns:

Buna ziua, Parerea mea este ca sotul dumneavoastra are nevoie de recuperare medicala prin kinetoterapie cat mai aproape de casa si de medicul curant, intrucat cel putin din descrierea dumneavoastra..

Citește tot răspunsul

Q - Proteza dentara

1 răspunsuri
Dr. Carmen Trufas

Dr. Carmen Trufas - Medic Stomatologie, a raspuns:

In situatia descrisa, este necesara o consultatie pentru a evalua exact situatia actuala referitoare la cavitatea orala dar si la starea protezelor. Dupa examenul clinic, ne putem pronunta care este s..

Citește tot răspunsul