TESTARE COVID-19 - REAL TIME PCR

Programare și rezultate rapide

DOAR 190 LEI PRIN PROGRAMUL ORGANIZAT DE
DOC și clinicile partenere
AFFIDEA HIPERDIA

Ai intrat în contact cu cineva diagnosticat cu COVID-19, ai simptome sau ai nevoie de certificatul care să ateste că nu ești infectat?

A. Sună acum și obține
programarea:
sau
B. Completează formularul
și te contactăm noi:

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

 

 

DOC împreună cu clinicile medicale partenere Affidea Hiperdia îți oferă un cupon de reducere DOC Summer Sale pentru testul Real Time PCR (RT PCR), recomandat persoanelor care suspectează că sunt infectate cu SARS-CoV-2. Testează-te astăzi, în deplină siguranță, folosind metoda moleculară gold standard care diagnostichează infecția în cel mai scurt timp de la expunere.

 

CUPON 190LEI 220LEI PREȚ REDUS
Beneficii program DOC:
 • PROGRAMARE ÎN ACEEAȘI ZI*
 • TESTARE ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ
 • REZULTATE ÎN MAXIMUM 48 DE ORE
 • CONSULTANȚĂ DE LA EXPERȚI
*Valabil pentru programările făcute până la ora 11:00 a.m. Programările efectuate după ora 11:00 se fac pentru a doua zi lucrătoare. Campania este valabilă în limita locurilor disponibile și a capacității de testare a clinicilor partenere.

 

Beneficiezi de programare în aceeași zi*, rezultate în maximum 48 de ore și preț redus la doar 190 lei. Întregul proces se desfășoară în deplină siguranță, este realizat de un cadru medical echipat conform protocolului COVID-19, iar rezultatele laboratorului sunt oficiale și validate prin parafă de către medic.

 

 

AFLĂ DACĂ AI FOST EXPUS VIRUSULUI COVID-19:
TESTARE PRIN EXSUDAT NASOFARINGIAN

De ce să fac testul COVID-19?

Dacă ai intrat în contact cu cineva diagnosticat cu COVID-19, ai simptome sau ai nevoie de certificatul care să ateste că nu ești infectat, programează-te prin intermediul platformei noastre și beneficiază de testare și rezultate rapide.

 

Testare în 5 minute, simplu și în siguranță

Testare in 5 min

 

Contact minim
cu alte persoane

1. TE PROGRAMEZI RAPID

 

Programează-te rapid prin apel telefonic la numărul 031 630 15 08 sau prin formularul de mai sus.
După programare, vei primi pe email/SMS un cupon DOC Summer Sale cu pret redus la doar 190 lei și detaliile complete ale programării (clinica, adresa, data și ora).

Programul se desfășoară în acest moment în clinicile partenere AFFIDEA Hiperdia din București-Sectorul 4, Râmnicu Vâlcea, ClujBrașov și Galați, urmând ca pe parcurs să se adauge și alte orașe.

Siguranța ta, dar și a celorlalți, sunt prioritare pentru noi. De aceea, în clinicile partenere AFFIDEA Hiperdia sunt implementate protocoale și circuite special dezvoltate astfel încât contactul tău cu oricare altă persoană să fie minim.

 

2. VALIDEZI CUPONUL DOC ÎN CLINICĂ ȘI PLĂTEȘTI DOAR 190 LEI

 

Ajungi la clinica parteneră AFFIDEA Hiperdia în ziua și la ora programată și validezi cuponul DOC Summer Sale pentru a beneficia de pretul redus, de doar 190 lei. Reducerea de pret se aplică la scanarea/validarea codului de bare de pe cuponul DOC Summer Sale, primit în prealabil prin email/SMS. Treci prin zona destinată triajului unde un asistent medical de la AFFIDEA Hiperdia îți va oferi GRATUIT:

Botoși
de unică folosință

Mască
medicală

Dezinfectant
pentru mâini

 

Vei trece rapid și sigur prin procesul de înregistrare: vei fi sfătuit să te sterilizezi pe mâini și vei completa formularul de înregistrare cu un pix dezinfectat.
Tot pentru siguranța ta, ai opțiunea să plătești contactless, cu card, telefon mobil sau smartwatch. 

După înregistrare vei fi îndrumat de cadrul medical să urmezi circuitul destinat exclusiv testării COVID-19, conceput pentru a-ți oferi siguranță maximă.

 

3. EȘTI TESTAT ÎN DEPLINĂ SIGURANȚĂ

 

Recoltare în conformitate
cu protocolul COVID-19

Îți reamintim că recoltarea se face fără să fi mâncat în ultimele 4 ore de dinaintea prelevării probelor.

Un cadru medical, echipat conform protocolului COVID-19 în vigoare, îți va recolta probele biologice (exsudat nasofaringian) pentru testare. Proba se consideră pozitivă dacă se detectează cel puțin două secvențe țintă ale genomului viral SARS-CoV-2, dintre care cel puțin una să fie specifică SARS-CoV-2, utilizând un test RT-PCR validat.

Personalul responsabil cu recoltarea probelor biologice poartă echipament de protecție personală adecvat, conform protocolului COVID-19:

 • mască medicală (FFP2) care acoperă gura și nasul
 • mănuși de unică folosință
 • halat impermeabil de unică folosință, cu mâneci lungi, sau combinezon impermeabil
 • vizieră / protecție pentru ochi (ochelari)
 • capelină
 • botoși

 

4. Primești rezultatele ÎN MAXIMUM 48 de ore

 

Rezultate parafate de un medic

 

Buletin de rezultate în
limba română și în limba engleză

În maximum 48 de ore de la momentul recoltării vei primi un rezultat oficial de laborator, validat, semnat și parafat de un medic, atât în limba română, cât și în limba engleză.

În cazul unui rezultat neconcludent, testarea se repetă pe un kit nou de detecție, fără niciun cost suplimentar, în cadrul acelorași 48 de ore în care ne angajăm să primești rezultatele.  

Buletin de rezultate

 

5. PRIMEȘTI AJUTORUL EXPERȚILOR

 

În cazul unui rezultat pozitiv, vei beneficia de consultanță din partea unui cadru medical al clinicii partenere AFFIDEA Hiperdia  în care ai efectuat testul. De asemenea, vei primi prin email materiale utile pentru a depăși acest diagnostic cu bine.

Sună acum și programează-te!

031 630 15 08

 

Orașe participante în programul DOC

În acest moment programul se desfășoară în clinicile partenere AFFIDEA Hiperdia din:

 • București -Sectorul 4
 • Râmnicu Vâlcea
 • Cluj
 • Brașov
 • Galați.

În perioada următoare se vor adăuga și alte orașe.
Lista actualizată a orașelor participante va fi actualizată în cadrul acestei pagini de campanie.