Test de evaluare a riscului de Gonartroză sau Coxartroză

Tu sau părinții tăi suferiți de dureri de genunchi sau de șold? Completează chestionarul de mai jos pentru tine sau pentru ei și află rapid dacă acesta indică un risc de gonartroză sau de coxartroză.

Dacă te înscrii în categoria de risc, primești un consult de specialitate gratuit!

 

Ai nevoie de ajutor pentru completarea testului si descarcarea voucherului? Suna-ne la 021.527.87.87, in Call Center-ul dedicat.

1. Aveți acum sau ați avut în trecut dureri la nivelul genunchilor sau șoldurilor:

2. Când au apărut durerile la nivelul genunchilor sau șoldurilor:

3. Care este frecvența apariției durerilor la nivelul genunchilor sau șoldurilor:

4. Care este tratamentul pe care l-ați urmat pentru dureri la nivelul genunchilor sau șoldurilor (vă rugăm să bifați toate variantele de terapie urmate):

5. Care este nivelul durerii pe care ați simțit-o la nivelul genunchilor sau șoldurilor în ultima lună la mersul pe o suprafață plană:

6. Care este nivelul durerii pe care ați simțit-o la nivelul genunchilor sau șoldurilor în ultima lună la urcatul și coborâtul scărilor:

7. Care este nivelul durerii pe care ați simțit-o la nivelul genunchilor sau șoldurilor în ultima lună când stați în picioare:

8. Care este nivelul durerii pe care ați simțit-o la nivelul genunchilor sau șoldurilor în ultima lună când vă urcați sau coborâți din mașină sau autobuz:

9. Aveți senzația de înțepenire a genunchilor sau șoldurilor după ce vă treziți dimineața?

“Înțepenirea” este acea senzație de limitare a mișcărilor sau de reducere a mobilității la nivelul genunchilor sau șoldurilor.