Zodiac chinezesc: află ce te așteaptă în 2016

Află ce te așteaptă în anul 2016, în funcție de animalul care te guvernează, conform zodiacului chinezesc.

 

Șobolanul (Apa)

Anul acesta va fi mai bun decât 2015. Aveți tendința de a grăbi lucrurile iar lecția pentru voi este cea a răbdării și a maturității, a concentrării și responsabilității. Veți avea succes dacă dați dovadă de perseverență. În 2016 veți risca și veți fi puși în situația de a lua decizii de moment pentru a putea profita de situații favorabile vouă.

În plan sentimental veți atrage parteneri extraordinari cei care nu sunteți în relații stabile, pe când celor căsătoriți li se recomandă să evite monotonia, rutina și plictiseala în relație, să caute să vină cu ceva nou, să nu vă cantonați în colțul vostru ci să veniți în întâmpinarea partenerului.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

La serviciu – relația cu colegii e importantă pentru că va veni momentul avansării voastre și veți avea nevoie de suportul lor. Dacă veți cheltui nechibzuit vă veți trezi cu datorii nedorite.

Sănătatea care v-a dat de furcă în 2015 nu trebuie să vă îngrijoreze în 2016 căci sistemul imunitar bun va lupta cu orice potențială problemă diminuând orice risc. Chiar de la începutul anului vă veți face planuri despre cum să vă mențineți sănătatea și să vă încărcați spiritual.

Sfat: dacă știți că ați supărat pe cineva, cereți-vă scuze pentru că mai târziu resentimentele să nu vă creeze neplăceri!

Bou (Pământ)

Anul 2016 va fi anul provocărilor, a confruntărilor, al răbdării. Luați-o pas cu pas, fiți calmi și consecvenți iar datorită trăsăturii specifice de caracter-încăpățânarea, începând cu a doau jumătate a anului veți primi recompensele efortului depus.

În plan sentimental nu vor exista probleme. Farmecul dvs. va atrage ca un parfum bun persoanele de sex opus.

La serviciu va fi anul încercărilor, al provocărilor, al concentrării și abia în 2017 veți culege roadele. Atenție mare la nevoia în plus de bani care poate întinde capcana de a juca la limita legii sau a prudenței și de aceea se recomandă păstrarea fondurilor și evitarea investițiilor.

Sănătatea: stresul va fi pericolul numărul unu pentru Bou care va da dureri de cap, spate sau stomac. Regimul de viață sănătos, metodele de relaxare pentru diminuarea stresului precum și meditațiile vor fi atuurile păstrării sănătății.

Sfat: evitarea conflictelor, calmul și confidențialitatea-cheia succesului!

Tigru (Lemn)

Dacă în 2015 fluctuațiile de dispoziție v-au cam amețit, în 2016 proiectele încep să prindă contur și astfel cei născuți în an de Tigru vor primi susținerea celor din jur.

Pe plan sentimental Tigrii vor fi fericiți și împliniți, romantici și pasionali.

La serviciu e bine să profite de oportunități, de ajutorul celor din jur, posibil să apară și o avansare sau o lansare a unei noi afaceri. Totul va fi în favoarea Tigrilor, va fi anul lor pe acest plan. Banii vor veni ușor dar nu va trebui să-i cheltuiască nechibzuit ca să nu pericliteze echilibrul financiar.

Sănătatea excelentă, chef de mișcare, fericirea și starea perfectă, echilibrează sistemul imunitar și-i umplu de bucurie și optimism din care îi hrănesc și pe cei dragi căci emena energii pozitive.

Sfat: fiți creativi, concentrați și echilibrați!

Iepure (Lemn)

Șanse de reușită în tot ceea ce întreprindeți, circumstanțe favorabile în urma eforturilor depuse în trecutul apropiat. Acționați cu încredere și lăsați nesiguranța deoparte și astfel veți prinde încredere în capacitățile voastre și veți face cu ușurință lucruri care atunci când erați sceptici nu vă ieșeau. Aceste lucruri mărunte vă vor stimula și motiva în a vă schimba chiar și cercul de prieteni iar cei noi vă vor îmbăta cu optimismul lor și va fi contagios, vă va schimba norocul și veți culege roadele muncii depuse în anii trecuți în care din cauza scepticismului nu a dat roade. Dacă priviți totul în roz, sunteți optimiști, atunci veți fi surprinși de reușite și vă veți schimba felul de gândire.

Dragostea: apar persoane noi pe plan sentimental sau pentru cei aflați în relație veți aduce ceva nou. Pacea și fericirea vor fi pe primul loc în 2016.

Serviciu-reușite, realizări, susținere. Atenție însă la îngâmfare și visare-dușmanii voștri. Finanțele vor crește, puteți risca să investiți, bazați-vă pe intuiție, însă nu uitați să fiți prudenți în afaceri.

Sănătatea va fi bună în 2016. Singurul risc va vi cel legat de accidente din cauza forțării fără sens.

Sfat: dormiți cu ochii deschiși, gândiți pozitiv și rugați-vă!

Dragonul (Pământ)

Forța interioară și forma excelentă vor fi atuurile anului 2016. Motto-ul vostru va fi: dacă vrei,poți! Veți fi activi tot anul, prosperi și productivi, iar aceste lucruri vă pot atrage dușmani. E de recomandat să fiți discreți și să nu vă lăudați cu reușitele voastre pentru a nu vă atrage invidia. Aveți nevoie de echilibru: triada-muncă,odihnă și hobby pentru a funcționa perfect. Meditația și yoga vor fi cele care vă vor încărca bateriile.

Dragostea în 2016 va fi relaxantă, nu apare ceva nou care să vă consume energetic, lecția de care trebuie să țineți cont este respectul pentru partener.

La serviciu nu vă aglomerați, luați lucrurile pas cu pas și duceți-le până la sfârșit după care începeți alte proiecte. Veți fi puși în situația de a face compromisuri ca să puteți trece la alt nivel și a avea succese financiare.

Sănătatea: luați din timp măsuri de siguranță pentru a fi în formă maximă: analize medicale din timp, suplimente nutritive și odihnă.

Sfat: nu uitați că în viață, după sănătate, cea mai importantă este familia!

Șarpe (Foc)

Își face viața cum vrea, pentru că are o putere magică pe care o folosește cu pricepere. 2016 va fi un an tumultuos, cu nevoi de decizii de moment. Căile spre succes sunt alambicate, iar concentrarea vă va ajută să mergeți înainte fără să vă distragă nimic atenția. O călătorie neașteptată vă va surprinde în mod plăcut. Nu intrați în viața altora cu intenția de a-i ajuta dacă nu vi se cere.

Dragoste: dacă nu veți fi focusati să analizați, să culegeți, să alegeți sau să căutați defecte, atunci va apărea o relație sentimentală caldă, plăcută și frumoasă.

La serviciu riscul este dușmanul numărul unu în 2016. Raționalismul vă va ține controlul asupra banilor voștri.

Sănătatea va fi în parametri normali, liniștiți și cu moralul sus.

Sfat: ascultați-vă intuiția!

Calul (Foc)

Se va simți bine în an de Maimuță, an în care realizarea visurilor va prinde contur. Profitați de oportunități ca să puteți atinge succesul. Gândirea pozitivă vă va aduce fericirea.

Dragostea:fiind atât de sensibili,emotivi și pasionali aveți nevoie de siguranță în dragoste iar anul 2016 va fi un an în care chiar vă veți simți iubiți,cu inima deschisă pentru a primi toată dragostea necesară.

La serviciu va fi liniște și pace, colegii și șefii vor aprecia acțiunile voastre, dar din cauză că sunteți prea sinceri puteți avea neplăceri. Finanțele cresc și odată cu ele nevoia de a le înmulți prin muncă și nu prin jocuri de noroc.

Sănătatea: din cauza stresului, programului încărcat și al alimentației greșite apar riscuri ca sănătatea să aibă de suferit. Luați măsuri din timp și reveniți pe calea normală a vieții echilibrate.

Sfat: fiți în echilibru în tot ceea ce faceți!

Capră (Pământ)

Cu toate că anul 2016 se anunță benefic, va fi greu dar interesant. Cel mai important este să vă dați seama care este situația care vă scoate câștigător. În loc să vă lăudați cu ce aveți și să riscați să pierdeți, mai bine câștigați prin prudență și astfel visurile vor deveni realitate.

Dragostea: veți fi susținuți energetic pozitiv de către partener și prieteni, veți iubi cu creierul mai mult decât cu inima, iar acest lucru vă va plăcea.

Serviciu: aici aveți un plus față de alte zodii cu condiția să munciți în echipă și să nu uitați că “painea se împarte, se mănâncă felii”.- împărțiți câștigul cu toată echipa. Cu toate că veți câștiga mulți bani, nu puteți să-i puneți deoparte, vă vor scăpa printre degete.

Sănătatea: în afara riscului de accidente ușoare, nu apar probleme în acest plan

Sfat: aveți grijă ce vă iese pe gură, gândiți înainte să vorbiți!

Maimuță (Metal)

Va fi un an care se anunță bun pe toate planurile, veți culege roadele muncii din anii precedenți, dar să nu uitați că tot ce ați realizat a fost datorat muncii în echipă, așadar nu vă asumați singuri meritele.

Dragostea: an perfect de căsătorie pentru cei născuți în an de Maimuță, iar cei singuri își pot găsi jumătatea anul acesta.

Serviciul: în prima jumătate a anului puteți fi avansați iar în cea de-a doua jumătate vă gândiți la deschiderea propriei afaceri chiar dacă este într-un alt domeniu de activitate. Deschideți bine ochii și analizați-vă prietenii căci printre ei se ascund unii care vă lucrează pe la spate, identificați-i și debarasați-vă de ei ca să evitați neplăcerile. Se recomandă să nu faceți investiții serioase anul acesta și să păstrați pentru anul viitor banii.

Sănătatea: treceți de la o stare la alta, răciți ușor și ajungeți des la medic.

Sfat: ce vei primi dintr-o parte îți va fi luat pe altă parte așa că fii autodisciplinat și vei reuși!

Cocoșul (Metal)

La început de an treceți în agendă obiectivele anului 2016. Acestea trebuie să fie împărțite pe perioade, pe tot parcursul anului, să fie realizabile și proporționale cu puterile voastre. Dacă veți aplica această strategie anul 2016 va fi benefic. Nu vă lăsați distrași de obiective neimportante care vă pot atrage în capcană. Va fi un an plin, cu foarte multe proiecte, e nevoie de multă consecvență, decizii corecte și prompte, pași constanți și nicidecum nu au ce caută în conștiința voastră: neîncrederea în voi, îndoiala sau amânarea.

Dragostea: partenerul va fi cel care vă va susține sută la sută, vă va da încredere și liniște. Incertitudinea, nesiguranța și gelozia n-au ce căuta în dragoste.

Serviciu: cu toate că sunteți foarte ancorați în realitate, rezolvați orice problemă și sunteți creativi, miza pentru a reuși este sinceritatea. Corectitudinea și acțiunile legale vă ajută să nu riscați probleme legale. Finanțele nu vor avea de suferit dacă nu faceți investiții în care nu credeți. Nu riscați.

Sănătatea: stresul s-ar putea să vă obosească și să doriți că în 2016 să vă luați mai multe concedii, să practicați hobby-urile care vă eliberează mintea. Veți fi relaxați cât timp lipsiți căci vă bazați pe echipa dvs. Totuși, nu vă culcați pe-o ureche! Ascultați muzică de pian, relaxați-vă, meditați, desenați sau faceți ce știți că vă face bine psihicului și ce vă încarcă cu energie pozitivă.

Sfat: nu riscați și nu trișați căci rezultatele se pot întoarce împotriva voastră!

Câine (Pământ)

Siguranța familiei și dragostea vor fi prioritățile anului 2016. De asemenea, riscul de a vă certa sau a învinui pe unii vă pot atrage neplăceri și chiar pierderi. Bucurați-vă de lucrurile bune care apar în 2016 și nu dați prea mare importanță evenimentelor negative,tratați-le ca niște chestii trecătoare din care ați învățat ceva. Nu așteptați mură în gură totul, nu fiți leneși-veți pierde. Fiți harnici,charismatici și lucrați în echipă-așa veți avea succes.

Dragoste: siguranța relației vă va aduce fericire.

Carieră: cu sacrificii și efort, calm și concentrare, anul Maimuței se va încheia în profit și chiar cu realizări majore. Dacă picați în extrema cealaltă-nervi, negativism, frustrare și emoții negative-veți pierde. Banii vor veni sigur și constant, nu cu riscuri și achiziții majore.

Sănătatea: Câinele este element de Pământ deci poate riscă probleme cu stomacul din cauza stresului.

Sfat: atenție maximă la tot ce mișcă în jurul vostru; fiți cu ochii în patru!

Porc (Apă)

Chiar dacă Maimuța și Porcul se înțeleg bine, asta nu înseamnă că anul 2016 va fi pentru Porc un an optimist. Vor fi multe probleme dar faptul că aveți energie destulă vă ajută să depășiți momentele grele. Vor fi perioade lungi și grele la sfârșitul cărora veți ieși învingători. Știți și sunteți siguri că viitorul vă este luminos și de aceea vă concentrați și aveți răbdare cu acest an greu.

În dragoste pot apărea probleme din vina voastră și veți simți solitudine în relație.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Serviciul: pe plan profesional va fi bine. Sunteți serioși, consecvenți, profesioniști și datorită acestor calități spre sfârșitul anului puteți culege roadele muncii dvs. Dușmanii voștri pot fi graba și și agitația, iar aliații sunt minuțiozitatea și calmul. Situația financiară nu va înflori în acest an dar va pregăti terenul pentru a culege roadele începând cu anul viitor.

Sănătatea: stresul și oboseala pot afecta sistemul imunitar și șansa evitării unor probleme grave de sănătate este schimbarea stilului de viață: odihnă, sport și alimentație sănătoasă.

Sfat: nu renunțați la visuri!

Pentru a comenta este nevoie de sau înregistrare.
Comentarii 0