Zodiac celtic: ce arbore esti si ce spune asta despre tine

Zodiacul celtic se bazeaza pe teoria potrivit careia data nasterii joaca un rol important in personalitatea si temperamentul pe care il vom dezvolta.

Sistemul astrologic celtic este alcatuit din 13 semne zodiacale, comparativ cu astrologia moderna, care e alcatuita din numai 12 semne.

Afla ce arbore te reprezinta in zodiacul celtic, precum si ce spune asta despre tine!

Mesteacan (24 decembrie – 20 ianuarie)

Persoanele nascute sub semnul mesteacanului sunt motivate, determinate si ambitioase asa ca nu se lasa pana nu obtin ce isi doresc. Acestea tintesc tot mai sus si nu se multumesc cu putin niciodata. Totodata, acestea sunt, ca si arborele ce le reprezinta, tolerante si rezistente.

Sorbus (21 ianuarie – 17 februarie)

Persoanele nascute sub semnul acestui arbore au o natura filozofica. Acestea sunt vizionare si au intotdeauna idei ingenioase cu privire la orice subiect. Fiind extrem de inteligente si evoluate spirital, este posibil ca acestea sa se simta adesea neintelese de catre cei din jur.

Frasin (18 februarie – 17 martie)

Persoanele nascute sub acest semn sunt definite de cuvantul fermecator. Carismatice si talentate, acestea atrag persoanele din jur ca un magnet. Avand preocupari artistice, precum si de natura spirituala, ele sunt in permanenta in cautare de inspiratie.

Anin (18 martie – 14 aprilie)

Persoanele care sunt nascute sub semnul aninului sunt preocupate de gasirea propriului drum. Acestea sunt convinse ca ceva maret le este predestinat si isi dedica timpul si atentia cautarilor in aceasta directie. Cei guvernati de semnul aninului detesta superficialitatea.

Salcie (15 aprilie – 12 mai)

Cei care sunt nascuti sub semnul salciei sunt creativi, intuitivi si foarte vigilenti. Acestia stiu exact ce, cand si cum sa faca pentru a obtine ce isi doresc. Rabdarea este punctul lor forte.

 

 

Paducel (13 mai – 9 iunie)

Persoanele nascute sub semnul paducelului confirma zicala potrivit careia nu trebuie sa judeci o carte dupa coperta. Aparente sunt inselatoare iar potentialul si capacitatile acestora sunt mult mai mari decat par. Curiozitatea ii defineste pe cei din semnul paducelului. Acestia sunt intr-o permanenta cautare, fiind convinsi ca sunt la un pas de o mare descoperire.

Stejar (10 iunie – 7 iulie)

Cei care sunt nascuti sub semnul acestui arbore au o forta interioara incredibil de mare. Acestia sunt de neoprit atunci cand isi propun ceva si nimic nu pare sa ii zguduie. De asemenea, au tendinta de a ii ocroti pe cei din jur, chiar daca asta inseamna sa se sacrifice.

Stejar de pluta (8 iulie – 4 august)

Persoanele nascute sub semnul stejarului de pluta au o alura nobila. Acestea sunt preocupate de problemele lumii, in general, si au talent innascut de lider. Inteligenta nativa ii ajuta pe cei guvernati de acest arbore sa isi termine studiile fara sa isi dea interesul.

Alun (5 august – 1 septembrie)

Persoanele nascute sub semnul alunului sunt foarte organizate si eficiente. Acestea au abilitatea de a retine rapid informatii, iar acest lucru ii va ajuta sa evolueze in special in plan profesional. Fiind foarte atenti la detalii, cei sub semnul alunului devin perfectionisti pe masura ce trec anii.

Vita de vie (2 septembrie – 29 septembrie)

Persoanele guvernate de semnul vitei de vie sunt nascute in perioada echinoctiului de toamna. Acestea sunt imprevizibile si au tendinta de a fi extrem de inconsecvente. Acest lucru se petrece intrucat vad intotdeauna o situatie din mai multe unghiuri. Sarmul si eleganta ii defineste pe cei nascuti sub semnul vitei de vie.

Iedera (30 septembrie – 27 octombrie)

Cei care se nasc sub semnul iederei au tendinta de a se impotrivi lucrurilor ce li se intampla. Rareori acestia sunt impacati cu modul in care decurg lucrurile. Perseverenta si calmul ii defineste in momentele tensionate, atunci cand toata lumea pare sa isi piarda calmul.

Trestie (28 octombrie – 24 noiembrie)

Din tot zodiacul celtic, cei nascuti sub semnul trestiei stiu cel mai bine sa pastreze un secret. Acestia sunt de incredere si vesnic dispusi sa ofere o mana de ajutor prietenilor aflati la nevoie. Persoanele guvernate de semnul trestiei iubesc oamenii si natura si au o slabiciune pentru tot ce este frumos.

Soc (25 noiembrie – 23 decembrie)

Persoanele nascute sub semnul socului sunt in cautarea libertatii. Acestia nu isi doresc sa fie ingraditi si prefera sa se descurce pe cont proptiu. Pe de alta parte insa, acestia isi doresc sa fie de ajutor in comunitatea in care traiesc, asa ca ajuta persoanele aflate in situatii dificile.

 

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de sau înregistrare.
Comentarii 0