Cu cine te intelegi bine, in functie de zodie

Astrologii spun ca oamenii se pot apropia si imprieteni in functie de trasaturile similare dictate de semnul astrologic in care s-au nascut.

Cu ce zodii te intelegi

Principala modalitate de a stabili relatii fericite de prietenie este impartirea zodiilor in functie de cele 4 elemente care le guverneaza: Aerul, Apa, Focul si Pamantul.

In fiecare dintre aceste categorii sunt 3 zodii, si se presupune ca relatiile dintre ele sunt mult mai puternice decat cu zodiile guvernate de alte elemente.

Zodiile de Aer

Zodiile de aer sunt Varsator, Gemeni si Balanta. Astrologia spune ca aceste semne sunt sociabile, prietenoase, se adapteaza usor, sunt dinamice si optimiste. Cei nascuti in zodii de aer sunt toleranti, rabdatori, insa din cauza personalitatii volubile pot fi considerati uneori superficiali. Sunt printre cele mai creative zodii.

Zodiile de Apa

Cele 3 zodii de apa sunt Pesti, Rac si Scorpion. Sunt persoane foarte sensibile, emotive si empatice. Deseori, cei din jurul lor considera ca „despica firul in patru” si ca pun prea mult la suflet evenimentele din jurul lor. Cu toate acestea, le sunt apreciate creativitatea si sufletul de artisti.

Zodiile de Foc

Berbecul, Leul si Sagetatorul sunt cele trei zodii de foc. Personalitati colerice, dinamice si de multe ori pesimiste, sunt deseori judecate pentru sinceritate si caracterul impulsiv. Persoanele nascute sub aceste semne sunt ambitioase si au tarie de caracter.

Zodiile de Pamant

Zodiile guvernate de pamant sunt Taur, Capricorn si Fecioara. Aceste persoane sunt realiste, analitice, iubesc stabilitatea si siguranta. Sunt tacute, tolerante si rabdatoare. De multe ori sunt considerate incapatanate si introvertite.

Prietenul ideal pentru fiecare zodie

Berbecul isi alege prietenii astfel incat sa se poata baza pe ei oricand. Acesta nu accepta jumatatile de masura si isi doreste un prieten devotat, care ar face orice pentru aceasta relatie de prietenie.

Taurul atrage prietenii iubitori, atenti si dispusi sa ofere un sfat la orice ora. Fiind semn de Pamant, Taurul este loial si devotat si are pretentia ca prietenii sai sa aiba aceleasi trasaturi.

Nativul din zodia Gemeni este spontan si aventuros si isi doreste prieteni care sa tina pasul cu el. O alta trasatura pe care cel din zodia Gemeni o cauta in prietenii sai este inteligenta.

Racul este un prieten de nadejde, sensibil si atent la nevoile celor din jur. Prietenii acestuia trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie sinceri si generosi.

Leul isi va cauta prieteni devotati, insa daca se simte eclipsat de acestia nu sta pe ganduri si ii elimina rapid din viata sa. Prietenul celui din zodia Leu nu trebuie sa aiba latura critica foarte dezvoltata ci, mai degraba, sa fie orientat catre aspectele pozitive.

 

 

Fecioara are nevoie de un prieten empatic, comunicativ si intelegator. Daca ii esti aproape la greu Fecioarei, ai castigat un prieten pe viata.

Balanta este o zodie foarte sociabila si prietenoasa, cu multi prieteni. Insa cei cu adevarat aproape de sufletul acestei zodii sunt prietenii care ii raman alaturi la greu, chiar si cu o vorba buna.

Scorpionul are un cerc restrans de prieteni. Acesta asteapta loialitate si respect pentru intimitatea sa din partea prietenilor.

Sagetatorul isi face rapid prieteni noi, insa rareori prieteniile sunt de durata. Un prieten cu adevarat deosebit pentru nativul din zodia Sagetator este statornic, tolerant si foarte flexibil.

Capricornul nu are prejudecati si se imprieteneste cu oricine. Acesta nu cere foarte multe de la cei din jur, ci ii accepta asa cum sunt. Insa daca se simte tradat, razbunarea nu ii este straina.

Varsatorul se imprieteneste rapid, insa leaga prietenii de durata cu persoanele de la care simte ca are ce invata. Acesta isi doreste sinceritate si intelegere de la prieteni.

Nativul din zodia Pesti are nevoie de un prieten de nadejde, pe umarul caruia sa planga la nevoie. Comunicarea este foarte importanta pentru acesta, de aceea prietenii celui din aceasta zodie trebuie sa fie buni parteneri de dialog.  

Pentru a comenta este nevoie de sau înregistrare.
Comentarii 0