Previziunile Feng Shui pentru anul 2017

Chiar daca Anul Nou Chinezesc incepe pe 28 ianuarie 2017 si este patronat de Cocosul de Foc influentele incep sa apara imediat dupa solstitiul de iarna din 21 decembrie 2016.

In chartul anului avem toate cele cinci elemente (foc, pamant, metal, apa si lemn) care arata ca va fi un an cat de cat echilibrat cu exceptii in lunile de pamant: ianuarie, aprilie, iulie si octombrie, cand este posibil sa avem parte de conflicte, tsunami, cutremure, incendii si ca in 2006 (ultimul an de Cocos) - gripa aviara. Cele mai bune luni din an vor fi lunile de vara (mai, iunie si iulie), in care vor domni armonia, prosperitatea - in special in luna iunie si puterea celor care nu asteapta sa le pice norocul din cer caci se stie ca animalul anului - Cocosul cere sa fim muncitori, sa actionam, sa fim echilibrati si fara teama dar mai ales ni se cere sa gandim pozitiv. Concentrarea, planificarea si buna organizare ne ajuta sa facem posibile implinirea actiunilor pe care le initiem caci dispunem de un mare potential interior care ne va aduce satisfactii si angajamente pe termen lung.

Pentru a realiza o previziune cat mai precisa se folosesc formulele Scolii Stelelor Zburatoare care ne da informatii despre cum circula energiile in toate sectoarele casei, biroului, cum ne influenteaza, cum sa activam si sa sustinem energiile pozitive si cum sa diminuam, anihilam energiile negative precum si remediile aferente fiecarui sector al spatiului.

Cum se aplica formula stelelor zburatoare:

faceti rost de planul casei (releveul) sau faceti-l de mana incercand sa respectati proportiile

- impartiti planul in noua patrate (ca la jocul X si 0)

- cu ajutorul unei busole de calitate notati in fiecare patrat punctul cardinal corespunzator

- suprapuneti diagrama Stelelor Zburatoare peste planul casei, biroului cu mare atentie in asa fel incat punctul cardinal de pe schita sa se suprapuna cu cel din diagrama (Nord peste Nord,Est peste Est s.a.m.d.)

- notati in fiecare patrat cifra corespunzatoare punctului cardinal astfel: centru-1; NV-2; V-3; NE-4; S-5; N-6; SV-7; E-8 si SE-9 determinand astfel diagrama cu stelele anului 2017 cu inceputul pe 28 ianuarie. 

Cele mai importante camere sunt dormitorul, intrarea in casa, biroul, sufrageria, camera copiilor (multi pozitioneaza camera copilului pe cea mai buna energie dar trebuie sa se tina cont de faptul ca parintii trebuie sa ocupe sectorul cu cea mai buna energie ca sa poata sa-i sustina pe copii si sa-i ajute in caz de nevoie). Daca dormitorul matrimonial/ biroul se afla pe un sector cu o energie nefavorabila (cazuri dese) nu trebuie sa ne panicam ci sa gasim solutii cum ar fi: schimbarea camerei cu una care are energii favorabile iar daca nu se poate atunci se vor amplasa remedii Feng Shui (in dormitor se pun remedii doar de sanatate si dragoste). Daca un sector lipseste (se intalneste la formele neregulate ale caselor) si mai este reprezentat de o stea buna sau pica in baie, debara, hol intunecat sau in bucatarie se pun remedii pentru acel sector in directia sectorului lipsa din sufragerie.

Cele mai importante remedii se pun prin culori (pereti,drapaje,accesorii) iar daca culoarea necesara nu va este pe plac sau nu se potriveste atunci se recurge la culoarea elementului care produce dupa cum urmeaza in Ciclul Nasterii: Focul produce Pamant; pamantul-Metal; Metalul-Apa; Apa-Lemn si Lemnul-Foc. Unde avem energii proaste: 2, 3, 5, si 7 le slabim, anihilam, reducem intensitatea luminii in acele spatii imbunatatim prin remedii iar unde avem energii bune: 8, 9, 1 si 6 le sustinem, le potentam tot prin remedii.

Descrierea stelelor zburatoare

Steaua 1 favorabila: anul acesta este situata in centrul casei, ajuta familia, indica noi inceputuri (cariera,relatii); este bine sa fie pozitionat biroul - pentru afaceri, promovare, recunoasterea meritelor; dormitorul - pentru relatie stabila sau inceput de relatie; usa de la intrare - drumuri si calatorii dese, noi oportunitati iar daca acest sector lipseste din schita casei atunci inseamna probleme emotionale, lipsa de viziune - va recomanda specialistul feng shui ce remedii puteti folosi pentru a va bucura de beneficiile stelei albe 1. In 2017 steaua 1 vine in centrul casei si se recomanda sa ajutam aceasta stea cu apa (fantana arteziana mica), covor albastru/negru sau alb/argintiu/gri (metal). Trinitatea cailor - amuleta pentru negocieri reusite, cumparari, castiguri. Stimulati aceasta stea pentru a avea succes mai ales in cariera!

Steaua 2 nefavorabila (a bolilor) Nord-Vestul casei: poate aduce boala si probleme de sanatate si se recomanda a nu se amplasa dormitorul femeilor insarcinate sau a celor bolnavi ori al copiilor sau al varstnicilor in acest sector ca sa nu amplifice starea de rau, nu se folosesc lumini puternice in acest sector anul acesta iar la birou, daca stati pe sectorul de NV poate insemna imbolnavirea relatiei cu seful. In NV tarii, lumii, pot aparea probleme de sanatate, virusi; ceror nascuti in an de Caine sau Mistret si care dorm in acest sector le poate fi afectata sanatatea.

Steaua 3 nefavorabila (certuri, probleme cu acte, dispute) zboara in 2017 in Vest; o stea de lemn in sector de metal (toporul taie lemnul) - dispute, violente, energii distrugatoare); o stea puternica, negativa, din cauza ca pica si Tai Sui-ul in acest sector Cocosii (Vest) si Iepurii (Est) - cu cele trei ucideri vor fi cei mai afectati. Cocosii pot avea parte de procese cu rezultate negative, amanari (cautati sa va alegeti zilele importante fara metal si lemn), indepartati orice accesoriu metalic sau culoare metalica (alb, gri, argintiu, auriu) din sectorul de Vest al casei, nu mancati si nu dormiti in acel sector anul acesta caci vor creste tensiunile intre membrii familiei, precum si procese sau alte probleme cu autoritatile; violenta verbala care poate duce la agresivitate fizica, pot fi atrasi in barfe si scandaluri, provocati la contradictii care cu greu pot fi remediate. Cocosii pot trece mai usor peste aceste probleme daca gandesc de doua ori inainte de a actiona si daca sunt echilibrati interior. Nu li se recomanda sa stea cu fata catre Vest cand stau la birou sau cand dorm, sa nu renoveze, sa taie, sa sape in acest sector tot anul. Remedii ajutatoare: placa sau amuleta celor trei celesti, protectia Tai Sui.

Steaua 4 favorabila (idile si succes academic) zboara in Nord-Est, favorabila pentru cei care studiaza, care au examene pentru a atrage succesul, la interviu si prezentari se recomanda sa stai cu fata catre NE. Daca aveti probleme in cuplu si dormitorul se afla in sectorul de NE veti putea observa imbunatatirea legaturii de cuplu in cazul bun sau infidelitati din partea partenerului - in cazul rau; persoanele singure si care dorm in acest sector isi pot gasi partenerul in acest an. Nativii Tigru si Bivol sunt influentati de aceasta stea in mod special. Remedii: turnul invataturii pentru cei care studiaza si crapii koi aduc noroc la examene iar pentru dragoste sunt remedii speciale pentru cei din cuplu dar si pentru cei singuri in cautarea unei relatii in functie de unele aspecte pe care doar un specialist vi le poate recomanda.

Steaua 5 cea mai rea, galbena, a ghinionului, probleme mari de sanatate si a accidentelor, zboara anul acesta in Sud. Incercati sa nu deranjati aceasta perturbare astfel incat sa nu atragem ghinionul asupra intregii familii; nu faceti galagie mare in acest sector. Persoanele care au mult Foc in chart - trebuie sa aduca apa in acest sector, dar nu fantana cu apa ci apa prin culoarea accesoriilor (albastru, negru) si remediile aferente. Nativilor Cai nu li se recomanda sa se opereze daca nu este neaparat nevoie in acest an iar daca mai sunt si bolnavi cu inima sa evite sa-si puna dormitorul in acest sector. Incercam sa nu folosim culorile Focului (rosu, roz, mov, grena) si ale Pamantului (portocaliu, galben, maro), nu aprindem lumanari si folosim intensitate mai mica a luminii in acest sector. Avem nevoie de culorile Apei (negru, albastru) si ale Lemnului (verde). In caz ca usa de la intrare pica pe Sud se recomanda sa puneti remedii ca: pagoda celor cinci elemente, placa de protectie a casei, dorja dubla si un vas cu apa pe care s-o inlocuiti la cateva zile. Remedierea se face in primul rand in camera de zi, in Sudul acesteia. Evitati orice fel de activitati in acest sector ca sa nu inceapa certuri si conflicte fara motiv sau din nimicuri.

Steaua 6 celesta, favorabila, a norocului indirect, zboara anul acesta in Nord si aduce noroc neasteptat, avansari profesionale neasteptate mai ales daca aveti biroul in acest sector si daca sunteti un nativ Sobolan. Remediu care sa accelereze norocul este fantana prosperitatii (insa nu in dormitor).

Steaua 7 nefavorabila (violente, furturi si ghinioane) zboara in Sud-Vest si este periculoasa si din cauza ca vine intr-un sector de Pamant (o amplifica) si este sectorul femeii, mamei. Daca acest sector ocupa bucataria femeia din casa trebuie sa aiba grija sa nu se taie cu cutitul, cele care dorm sau isi petrec mare parte din timp in acest sector risca sa fie atacate fara motiv sau sa aiba parte de operatii sau taieturi mici (cumva sa curga sange). Protejati-va si nu neglijati aceste recomandari mai ales daca sunteti nativi Oaie sau Maimuta. Aceasta stea mai poate aduce si instabilitate emotionala, cheltuieli neprevazute, furturi, tensiuni cu cei dragi daca usa de la intrare este pozitionata pe sectorul Sud-Vest. In SV tarii, lumii (conflicte prin America Centrala, Cuba) pot aparea revolte, conflicte, violente si accidente deci incercati sa evitati sa calatoriti in aceasta directie pe cat posibil precum si Vestul, Sudul dar si Estul tarii, lumii. Incercati sa inlaturati din sectorul SV toate obiectele metalice, nu folositi culori metalice, femeile sa nu se opereze daca nu este neaparat necesar. Remediul pentru acest sector – elefantul cu rinocerul.

Steaua 8 a prosperitatii actuale, benefica, pozitionata in Est si datorita faptului ca este cea mai importanta, aduce abundenta si bunastare pe toate planurile. Este necesar sa o energizam cu Dragonul (auriu, rosu sau albastru - cu ochii rosii), ii ajuta in special pe cei nascuti in an de Iepure caci pica pe sectorul lor (Iepurele produce prosperitate in 2017), nu se recomanda sa pastrati multe plante in acest sector ci doar planta prosperitatii financiare - Pachira Aquatica iar pe celelalte sa le mutati in NV ca sa mai scada din puterea stelei 2 care poate aduce boala (plantele - lemn penetreaza pamantul din acest sector, consuma). Pana in 2024 este cea mai buna stea si de aceea trebuie sa-i acordam atentia meritata ca sa mizam pe castiguri si succes peste asteptari. Este minunat daca aveti livingul, usa de la intrare in acest sector insa din cauza ca vin cele trei ucideri in acest sector nu e bine sa aveti biroul sau patul. Remedii de prosperitate: nodul mistic, optul auriu, bolul abundentei, cei opt copaci, perpetuum mobile de speta doi, obiecte active care sa amplifice energia acestei stele nemaipomenite.

Steaua 9 vine in Sud - Est in 2017, purpurie, multiplicatoare, a norocului din viitor este o stea benefica dar intra in contradictie cu sectorul si de aceea trebuie evitat focul in acest sector si chiar se recomanda sa aducem fantana cu apa. Daca in acest sector locuiesc fetele necasatorite pot avea sansa casatoriei anul acesta caci sunt favorizate. Aceasta stea va ajuta sa incepeti lucruri noi si sa terminati ce ati inceput de mult dar nu incheiaseti chiar daca mai aveati foarte putin de lucru la acel proiect. Dupa steaua 8 este urmatoare care aduce prosperitate, succes, faima si recunoastere mai ales Dragonilor si Serpilor. Remediul cel mai folositor este un steag atarnat in acest sector sau amuleta cu steaguri.

Anul Cocosului de Foc va fi un an al provocarilor, al competitiei dar daca avem curaj, nu ne enervam, gandim pozitiv, suntem echilibrati si avem putere de decizie oportunitatile nu vor intarzia sa apara. Primavara, toamna si iarna trebuie sa muncim mai mult ca sa avem parte de prosperitate iar vara (mai, iunie, iulie) vom avea parte de investitii puternice cu beneficii financiare mari. Cel mai bine aspectate domenii care vor avea succes in 2017 sunt restaurantele, muzica, showbizz. Culorile anului sunt albastru, negru, galben si portocaliu iar cei care vor mai multa prosperitate sa se imbrace in rosu cu conditia sa le lipseasca din chart sau sa nu fie in exces. Cei care au nevoie de creativitate sunt sfatuiti sa se imbrace in verde. Atentie la cei care au probleme cu inima, sangele sistemul nervos si intestinul subtire - sa tina sub control eventualele probleme ce pot fi activate in 2017.

Trebuie sa fim fericiti acum si aici!

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de sau înregistrare.
Comentarii 0