Incompatibilitati zodiacale: ce semne NU se potrivesc din punct de vedere astrologic

Astrologii ne dezvaluie care sunt cuplurile cu cel mai mic grad de compatibilitate – afla si tu de cine ar trebui sa stai departe.

Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici, care fac individul nascut sub acel semn sa se dezvolte intr-o anumita directie. Atunci cand principalele trasaturi ale unei zodii sunt complet diferite de cele ale alteia, apar conflictele si astfel zodiile respective sunt considerate incompatibile. Bineinteles, teoria potrivit careia extremele se atrag poate face ca doua zodii considerate incompatibile sa formeze un cuplu de succes ani la rand.

Atunci cand o relatie in care doua semne opuse se atrag functioneaza, inseamna ca ambii parteneri se arata dispusi sa faca compromisuri pentru a face relatia sa mearga, in ciuda contradictiilor ce se nasc. Respectarea si acceptarea diferentelor fundamentale dintre doua persoane fac relatia sa mearga, iar acest lucru este valabil indiferent de semnul zodiacal al partenerilor si de gradul de incompatibilitate dintre acestia.

Berbec si Rac

Berbecul nu sta prea mult pe ganduri inainte de a trece la “atac” atunci cand vine vorba despre cuceriri. Acesta stie ce vrea si face tot ce ii sta in puteri pentru a obtine... rapid. Insa Racul are nevoie de timp pentru a capata incredere in potentialul partener si pentru a se aventura sa intre intr-o relatie. Pe de alta parte, dupa ce Racul este convins ca a facut alegerea potrivita, acesta vrea sa oficializeze rapid relatia. Intre timp, insa, e foarte probabil ca Berbecul sa se fi plictisit deja cand Racul ia aceasta decizie.

Taur si Varsator

Taurul este stabil si previzibil, mai ales in materie de dragoste. Daca pentru unele semne aceste caracteristici sunt dovezi de dragoste si fidelitate, pentru altele pot fi semn de stagnare. Varsatorul, inovatorul zodiacului, se plictiseste ingrozitor de repede de rutina, asa ca nu va rezista prea mult intr-o relatie in care se mentine acelasi ritm.

Gemeni si Scorpion

Nativul din zodia Gemeni este libertin din fire, in timp ce Scorpionul este extrem de posesiv si trebuie sa stie in permanenta ce face partenerul sau. Asadar, Scorpionul nu se va simti in siguranta alaturi de un partener din zodia Gemeni.

Fecioara si Balanta

Fecioara este perfectionista, adesea ironica si pusa pe glume cu substrat. Pe de alta parte, Balanta este o zodie romantica si foarte diplomata, ceea ce o impiedica sa guste remarcile facute de cel sau cea din zodia Fecioara.

 

 

Capricorn si Sagetator

Capricornul este muncitor, ambitios si stie exact ce isi doreste de la viata. Pe de alta parte insa, Sagetatorul se lasa purtat de val si ia lucrurile asa cum sunt. Chiar si atunci cand greseste, Sagetatorul are o atitudine atat de zen incat toti cei din jur trec cu vederea micile scapari... cu exceptia Capricornului, bineinteles, care nu reuseste deloc sa rezoneze cu aceasta detasare.

Leu si Pesti

Pestii sunt sensibili, empatici si mizeaza mult pe intuitie. Leii, pe de alta parte, au mare incredere in ei si se iubesc neconditionat, insa empatizeaza destul de greu cu cei din jur. Astfel, perspectivele diferite asupra vietii fac aceste doua zodii sa nu fie deloc compatibile.

Important este sa retii ca semnele care sunt incompatibile din punct de vedere zodiacal pot forma o relatie de succes. Pe de alta parte, e mai usor sa mentii o relatie stabila daca semnele zodiacale sunt considerate compatibile – asta pentru ca vor fi mai putine conflicte de rezolvat si relatia va avea un curs mai lin.

Personalitatea, caracterul si dorinta de a face relatia sa mearga sunt mai importante decat compatibilitatea astrologica atunci cand vine vorba despre relatii reusite.

Pentru a comenta este nevoie de sau înregistrare.
Comentarii 0