Tuse productiva

Bună ziua, am 21 de ani, și de aproximativ 3-4 săptămâni tușesc, este o tuse productiva, dar tușesc când alerg, merg cu pași mai repezi, cum ar fi urc scările și când ajung sus încep sa tușesc cam de 3 ori pana elimin mucusul. La fel și când am în preajma aer condiționat. Nu am dureri, nu am alte simptome de cât acesta ca tușesc. Ce poate fi?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Mergeti va rog la un control ORL si la un control pneumologic. Cauzele pot fi multiple si sunt necesare investigatii pentru un diagnostic precis. Este important de stiut si daca aveti dureri de cap, dureri in capul pieptului, sau alte simptome, ce culoare si consistenta are acest mucus, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.