Tratament Hepatita C

Buna seara. Ma numesc Gabi, am 59 de ani. Am avut Hepatita C. Am urmat tratament cu Zepatier, de pe 3 Dec 2018, ultima pastila fiind pe 24 Febr 2019. Am facut viremia, rezultatul fiind netedectabil. Mi s-a recomandat in continuare tratament cu L-arginine 1000 mg,1cp/ zi, si Stoptoxin 300 mg, cate 4 cp/ zi. As dori sa ma sfatuiti daca pot inlocui Stoptoxin cu un alt hepatoprotector si care anume. Doresc acest lucru deoarece o cutie imi ajunge 7 zile. Doresc sa mai stiu cat timp trebuie sa urmez cu aceste hepatoprotectoare? De la Bucuresti nu mi-a spus cat timp. dar nici la Buzau nu mi s-a spus. Repetarea analizelor pentru Hepatita C la cat timp se va efectua? Va multumesc! Va doresc toate cele bune. Cu drag, Gabi.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Buna ziua, sfatul meu este sa luati in continuare acel hepatoprotector pe care vi l-a recomandat medicul dvs. sau sa il intrebati pe medic ce alt hepatoprotector vi s-ar potrivi. De asemenea, este important sa continuati sa luati aceste hepatoprotectoare care v-au fost recomandate. Cat despre repetarea analizelor pentru hepatita C, medicul dvs. este cel in masura sa va explice cat de des (la ce interval) trebuie sa faceti din nou investigatiile necesare, intrucat el cunoaste cel mai bine cazul dvs. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.