Tensiune mica

Buna. La 36 de ani ai mei, am o tensiune mica. De exemplu azi ma durea putin capul si când mi-am masurat tensiunea aveam 80/46 . Am mai baut o cafea fara zahar in speranța ca se ridică acele valori mici. Ce sa fac ? :( De mult timp aman sa merg la cardiologie. Dar cred ca e timpul sa ajung pt ca se intampla destul de des sa am aceste valori mici. Daca ma puteti sfatui cumva, v-as fi recunoscatoare. Zi buna cu sanatate!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Asa cum banuiti deja se impune un consult cardiologic, insa va recomand sa faceti si un set de analize de sange, care sa vizeze cat mai multe aspecte. Ar fi util si un consult endocrinologic. Puteti citi mai multe despre cauzele valorilor mici ale tensiunii arteriale in acest articol: https://doc.ro/hipertensiune/totul-despre-hipotensiune


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.