Sunt insarcinata??

Buna ziua, am si eu niste nelamuriri. Am fost la ginecolog pe data de 7.08.2019 si am facut un control la care la ecograf s-a vazut ceva ca si cum as fi insarcinata. Doctorita a zis ca arata ca si luchidul galben unde se formeaza sarcina. Am facut si testul la sange beta hcg azi, 9.08.2019 si este negativ rezultatul. Am facut iar un ecograf si domnul doctor spune ca se vede la fel ca si la primul ecograf, am intrebat daca este sarcina si a zis ca nu stie ce sa zica. Eu imi doresc de 15 ani sa raman insarcinata. Va rog puteti sa imi raspundeti la intrebare, am toate analizele si pozele de la ecograf. Poate puteti dvs. sa imi spuneti ce se vede acolo. Cu stima si respect, Irina.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, este important sa aveti in vedere si rezultatele hormonului beta HCG, despre care aveti aici mai multe informatii: https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/totul-despre-hcg-beta-hcg-sau-hormonul-sarcinii. Recomandarea mea este sa repetati investigatiile la intervalul de timp recomandat de medicul dvs., pentru a vedea daca cresc valorile hormonului si daca la ecografie se va vedea sarcina. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.