Scăderea colesterolului

Ce se recomanda în afară de silimarina și hepaid forte,având colestol de mai mult timp cu probleme. Aceste suplimente au fost prescrise de doctor după analize! O zi placuta!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Buna ziua,

Recomandarea trebuie sa vina din partea medicului dumneavoastra, fiindca deăinde de foarte multe aspecte: varsta dumneavoastra, diagnosticul exact, existenta unor alte afectiuni cronice precum diabet, valorile colesterolului si trigliceridelor, etc. Va recomand insa aceste doua articole, in care veti gasi mai multe detalii despre variante alternative:

https://doc.ro/colesterol/cholericetm-cholive-4-ingrediente-pentru-mentinerea-concentratiilor-sanatoase-de-colesterol

https://doc.ro/colesterol/remedii-naturale-in-lupta-pentru-un-nivel-sanatos-al-colesterolului


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.