Sangerari nazale

Buna ziua, am 34 de ani si acum cateva saptamani bune cand m am enervat cam dupa vreo ora am simtit o jena la nas (nu imi curgea sange din nas , dar cand suflam nasul aveam sange doar pe partea stanga doua trei picaturi ) dupa episodul acesta s a oprit am incercat sa nu ma mai enervez. Dar dupa episodul acesta au mai aparut fara sa ma mai enervez ( doar pe stanga ) nu curge doar ca am senzatia ca nu mi am suflat nasul si am observat din nou doi trei stropi. Va multumesc. Cu stima Nicolae Elena

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Mergeti va rog la un consult ORL, pentru ca medicul sa va poata verifica nasul si gatul. In functie de recomandarile medicului, puteti face si alte investigatii.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.